Kapcsolat
H-1068 Budapest, Dózsa György út 86/b.
Tel.: (+36-1) 351-9483, (+36-1) 413-1924,
Fax: (+36-1) 351-9485
E-mail: hivatal@mgyk.hu Hivatali kapu: MGYK
KRID azonosító: 338169369(fu)
Web: www.mgyk.hu
Nyomtatható változat
2016. július 14.
300 millió Ft értékű filmbevonó berendezést helyeztek üzembe a Meditop Gyógyszeripari Kft-nél - Meditop

300 millió Ft értékű filmbevonó berendezést helyeztek üzembe a Meditop Gyógyszeripari Kft-nél - MeditopVarga Mihály Nemzetgazdasági Miniszter ünnepélyes keretek között helyezte üzembe a Meditop Gyógyszeripari Kft. pilisborosjenői telephelyén elsőként Európában a 300 millió Ft összértékű O’HaraFC C75 típusú folyamatos filmbevonó berendezést, amely egyedülálló megoldást kínál kutatás-fejlesztési és az üzemi gyártási tételű tabletták bevonására.

A készülék a legmodernebb gyógyszergyártási technológiát biztosítja a tabletták filmbevonására, amellyel kis mennyiségtől, már 7 kg tablettától akár több száz kilogrammos gyártási tételek bevonása is lehetséges. Ez a technológia a rövid bevonási ciklus következtében kivételes lehetőséget biztosít hőérzékeny és alacsony szilárdságú tabletták filmbevonatának elkészítésére. A készülék folyamatos üzemmódban képes dolgozni, amely lehetővé teszi a gyártási tételek rugalmas és gazdaságos növelését, ami nagymértékben hozzájárul a vállalkozás versenyképességének növekedéséhez. Ennek a világszínvonalú technológiát képviselő berendezésnek a beszerzését az Új Széchenyi Terv pályázati forrása és az MNB Növekedési Hitelprogram I. Pillére biztosította, míg a források felhasználását a cég banki partnere, a K&H Bank személyre szabott pénzügyi tanácsadással, valamint egy komplex és növekedést támogató finanszírozási megoldással segítette, lehetővé téve ezzel a fejlődési pályán lévő Meditop Gyógyszeripari Kft. hosszú távú üzleti céljainak megvalósítását.

 

300 millió Ft értékű filmbevonó berendezést helyeztek üzembe a Meditop Gyógyszeripari Kft-nél - Meditop300 millió Ft értékű filmbevonó berendezést helyeztek üzembe a Meditop Gyógyszeripari Kft-nél - Meditop 300 millió Ft értékű filmbevonó berendezést helyeztek üzembe a Meditop Gyógyszeripari Kft-nél - Meditop300 millió Ft értékű filmbevonó berendezést helyeztek üzembe a Meditop Gyógyszeripari Kft-nél - Meditop

2018-2024 © MAGYAR GYÓGYSZERÉSZI KAMARA
hírlevél