Operabérlet gyógyszerészeknek


Operabérlet gyógyszerészeknekA Magyar Állami Operaház Patikus Bérlet néven bérletsorozatot indított gyógyszerészek számára, amely négy Erkel színházbeli előadásból áll:

2016. október 2., 19.00 óra: Puccini: Bohémélet

2016. november 5., 11 óra: Puccini: Tosca

2017. január 29., 18 óra: Verdi: Aida

2017. június 25., 11 óra: Venekei / Dés: A vágy villamosa

Természetesen – Milne-t és Karinthyt idézve – a gyógyszerészek „rokonai, barátai és üzletfelei” számára is nyitott a lehetőség a vásárlásra.

A bérletek ára 900 és 9700 forint között mozog.

 

 

 

De ez nem minden! A bérleteseknek lehetőségük nyílik egy további előadásra 50%-os engedménnyel jegyet venni! Ez Liszt Ferenc egyetlen operája, a Don Sanche 2017. június 4-i előadása.

Ezen kívül további kedvezmény, hogy még négy, Operaházbeli előadásra bérletenként 1-1 jegyet 30% kedvezménnyel válthat a bérlet birtokosa.

A bérleti tájékoztató megtalálható az Opera honlapján (www.opera.hu), illetve nyomtatott formában az Operaház és az Erkel Színház előcsarnokában is.

Bérletváltásra nem csak személyesen van mód, hanem a jegy@opera.hu e-mail címen is - a megrendeléseket visszaigazoló e-mailben véglegesítik.

Végezetül, aki nem szeretne őszig várni, annak figyelmükbe ajánljuk az idei Patika Napot megelőző vasárnap esti, az Opera által szintén a gyógyszerészeknek ajánlott előadást, Ermanno Wolf-Ferrari: Sly című operáját. (Az ezzel kapcsolatos további részletek a honlapon.)

 

A bérlethez szükséges igénylőlapot itt találja.