Kapcsolat
H-1068 Budapest, Dózsa György út 86/b.
Tel.: (+36-1) 351-9483, (+36-1) 413-1924,
Fax: (+36-1) 351-9485
E-mail: hivatal@mgyk.hu Hivatali kapu: MGYK
KRID azonosító: 338169369(fu)
Web: www.mgyk.hu
Nyomtatható változat
2009. szeptember 24.
Pécsi Egyetemi Gyógyszerész Napok 2009

Idén szeptember 30. és október 1. között kerül megrendezésre első alkalommal a Pécsi Egyetemi Gyógyszerész Napok, amelyet elsősorban a hallgatók, oktatóik, közforgalmú és klinikai gyógyszerészek számára szervez a PTE ÁOK Gyógyszerésztudományi Szak.

A rendezvény legfőbb célja, hogy a gyógyszerészhallgatókkal megismertesse a képzés struktúráját, a posztgraduális képzés lehetőségeit és bemutassa, hogy a diploma megszerzését követően milyen szakterületeken helyezkedhet el egy gyógyszerész.

A rendezvény egyben nyílt nap (2009.09.30.) is, ahol az érdeklődő középiskolások betekintést nyerhetnek a pécsi gyógyszerészképzésbe és az itt zajló egyre élénkebb hallgatói életbe. Reméljük, hogy a szakmánk minden területét átfogó előadássorozat és a TDK munkák ismertetése felkeltik majd a fiatalok érdeklődését a gyógyszerészi hivatás iránt.

Mindezeken túl helyt adunk három fiatal, gyakorló gyógyszerész tudományos munkájának bemutatására, és megismertetik magukat a gyógyszerészet legfontosabb szakmai szervezetei is.

A rendezvényünk záró motívumaként kezdődik a gyógyszerészhallgatók és a gyógyszerész kollégák számára megrendezett Gyógyszerész Szakest (2009.10.01.) mulatsága, ahol vetélkedőkön és főzőversenyen mérettetnek meg a hallgatók, az oktatók és a gyógyszerészet szakmai szervezetei által kiállított csapatok.

A rendezvény ingyenes, azonban a részvételhez előzetes regisztráció szükséges a www.gytsz.pte.hu honlapon. Az előadások délután 13 órakor kezdődnek a PTE Általános Orvostudományi Kar Dr. Romhányi György Aulájában (Pécs, Szigeti út 12.), a szünetekben üdítővel, kávéval és szendvicsekkel látjuk vendégül a részvevőket.

A Pécsi Egyetemi Gyógyszerész Napok támogatói:

Pécsi Tudományegyetem Rektori Hivatala

PTE ÁOK Hallgatói Önkormányzat

TEVA Magyarország Zrt.

Hungaropharma Zrt.

Pécsi Sörfőzde

További információ:

web:                www.gytsz.pte.hu

e-mail:              andras.fittler@aok.pte.hu

tel.:                  06/20/5566-509

Sok szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt a rendezvényen!

A szervezők

pécsi egyetemi gyógyszerész napok programfüzet >>

2018-2024 © MAGYAR GYÓGYSZERÉSZI KAMARA
hírlevél