Kapcsolat
H-1068 Budapest, Dózsa György út 86/b.
Tel.: (+36-1) 351-9483, (+36-1) 413-1924,
Fax: (+36-1) 351-9485
E-mail: hivatal@mgyk.hu Hivatali kapu: MGYK
KRID azonosító: 338169369(fu)
Web: www.mgyk.hu
Nyomtatható változat
2021. július 22.
A GRÁNIT Bank ajánlata egészségügyi dolgozóknak – GRÁNIT Hős 0 Ft-os számlacsomag

A GRÁNIT Hős 0 Ft-os számlacsomag megalkotásával a GRÁNIT Bank az egészségügyi dolgozóknak szeretné kifejezni köszönetét a társadalmi felelősségvállalás jegyében.

A világjárvány elleni küzdelem úgy tűnik, a végéhez közeledik, nem lehet azonban egyhamar elfelejteni, kiheverni azt a hatalmas terhet, amit az egészségügyi dolgozók napi szinten viseltek. A GRÁNIT Bank fennállása 11 évében mindig is elkötelezett volt a társadalmi felelősségvállalás iránt, így most is szerette volna a saját eszközei segítségével, szolgáltatásai minőségével kifejezni az egészségügy felé érzett szolidaritását, támogatását, és mindenekfelett a háláját az emberfeletti, áldozatos munkáért.

Ezért hozta létre a GRÁNIT Hős 0 Ft-os számlacsomagot, amely a piacon jelenleg elérhető számlacsomagok közül egyértelműen kiemelkedik kedvezményeivel, melyek az egészségügyi jogviszony ideje alatt érvényesek:

 • 0 Ft-os bankkártya* - Díjmentes GRÁNIT Standard Mastercard érintésmentes dombornyomott főkártya.
 • 0 Ft-os számlavezetés - Legalább havi 100.000 Ft összegű jóváírás, orvostanhallgatók esetében havi 50.000 Ft jóváírás esetén. A feltételek teljesülése nélkül a számlavezetési díj: 1990 Ft.
 • 0 Ft-os elektronikus átutalás - A NetBankon és eBankon keresztül megadott HUF és EUR utalások is díjmentesek.
 • 0 Ft-os csoportos beszedés – A csoportos beszedés, rendszeres átutalási megbízás korlátlan számban és összegben díjmentes.
 • 0 Ft-os készpénzfelvétel - havi 2x összesen 150.000 Ft értékben bármely ATM-ből.­**
 • Kedvezményes folyószámlahitel - THM: 21,84%***. Rendszeres jövedelem alapján a kamat: 15,90%

 

Amit a GRÁNIT Bankról tudni kell
A GRÁNIT Bank 100 százalékban magyar befektetők tulajdonában áll. 2020 novemberében a tőzsdére készülő digitális bank növekedési lehetőségének és innovációs tevékenységének erősítésére a Széchenyi Alapok 3 milliárd forinttal tőkét emelt a GRÁNIT Bankban, amivel az állam kisebbségi tulajdonos lett a Bankban részvénnyel rendelkező magánbefektetők mellett.
   Magyarország első digitális bankja zöldmezős bankként 2010-ben kezdte meg tevékenységét, dinamikus növekedésének köszönhetően azonban mostanra elérte a középbanki méretet. 
   A digitális modell lényege, hogy a bank digitális csatornákon szolgáltat és nem tart fenn fiókhálózatot, amivel jelentős költségelőnyre tesz szert a hagyományos – hálózatos – bankokkal szemben. A költségelőny révén tartósan a piaci átlagnál alacsonyabb díjakkal, számos esetben díjak nélkül nyújtja számlaszolgáltatásait a lakosságnak. Ügyfelei pénzügyeiket digitális csatornákon, VideóBankon és széles körű, innovatív szolgáltatásokat nyújtó mobilbanki applikációval, a GRÁNIT eBankkal intézhetik a hagyományos internetbank (GRÁNIT NetBank) mellett.
   A digitális szolgáltatások folyamatos fejlesztésével a GRÁNIT Bank minél magasabb ügyfélélményt nyújtó, egyszerű és kényelmes megoldásokat kíván nyújtani a pénzforgalom, a megtakarítási és befektetési szolgáltatások, valamit a hitelezés terén, mindezt – költséghatékony üzleti modellje révén - tartósan kedvező díjakkal és vonzó kamatokkal.
   A már említett és folyamatosan fejlesztett digitális pénzügyi szolgáltatások mellett működésének középpontjában a konzervatív hitelezés áll. A kiváló minőségű hitelportfolió és a költséghatékony üzleti modell együttese biztosítja a Bank hosszútávú, stabil működését.
   A Bank a legújabb digitális megoldások minél korábbi bevezetésére törekszik, 2020 őszén például elsőként indult el a teljeskörű szelfis számlanyitással és a mobilapplikációban a számlanyitást követően akár azonnal elérhető digitális bankkártyával. Célja, hogy ügyfelei számára évről évre kimagasló ügyfélélményt biztosítson ügyfélkiszolgálás, kényelem, biztonság és gyorsaság tekintetében, mindezt hosszút távon a piaci átlagnál kedvezőbb árakon.

A GRÁNIT Hős számlacsomag kedvezményeit

 • gyógyszerészek és gyógyszertári munkatársak,
 • egészségügyi szakdolgozók,
 • közegészségügyben dolgozó orvosok,
 • ellátásban résztvevő orvostanhallgatók,
 • háziorvosok és asszisztenseik,
 • az Országos Mentőszolgálat munkatársai,
 • egyéb kórházi munkavállalók,
 • és magánegészségügyben dolgozók

vehetik igénybe.

 

További részletek: hos.granitbank.hu

https://youtu.be/kQcfO7usCOE

*A bankkártya első három éves összköltsége több, külső szereplők által meghatározott díjtétel összege. Az Állami Nyomda a kártyához kapcsolódó díjak 50%-ában érintett, mely díjak 50%-át (az összes kártyaköltség 25%-át) az együttműködés keretében elengedi. Köszönjük az Állami Nyomdának a hozzájárulást!

** A készpénzfelvételre vonatkozó díjmentesség a pénzforgalmi szolgáltatás nyújtásáról szóló 2009. évi LXXXV. törvény 36/A §-a alapján érvényes nyilatkozat megléte alapján került meghatározásra. Egyéb esetben a készpénzfelvétel díja 0,70% bármely ATM-ből.

*** A teljes hiteldíj mutató (THM) a hitel teljes díjának arányát fejezi ki a hitel teljes összegéhez viszonyítva éves alapon és százalékban kifejezve. A THM meghatározása az aktuális feltételek és a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat továbbá a THM mutató értéke nem tükrözi a hitel kamatkockázatát! A THM a 83/2010. (III.25.) Korm. rendelet és a 2009. évi CLXII. tv. szerint 375.000 hitelösszegre került meghatározásra. A THM mutató számítása során a hitelkamat mértéke: évi 15,90%, a hitelkamat típusa: az 1 éves futamidő alatt fix, a futamidő: 1 év. Kezelési költség: 0,00%, hitelkeret beállítási jutalék: 0,00%, rendelkezésre tartási jutalék: 0,00%, havi számlavezetési díj 0Ft/hó, bankkártya éves díja: 0 Ft, került figyelembe vételre.

2018-2024 © MAGYAR GYÓGYSZERÉSZI KAMARA
hírlevél