Kapcsolat
H-1068 Budapest, Dózsa György út 86/b.
Tel.: (+36-1) 351-9483, (+36-1) 413-1924,
Fax: (+36-1) 351-9485
E-mail: hivatal@mgyk.hu Hivatali kapu: MGYK
KRID azonosító: 338169369(fu)
Web: www.mgyk.hu
Nyomtatható változat
2017. november 06.
Idén ismét a Békéshelp Kft. a szervező – A Gyógyszerész Köztestületi Napok elé

Az idei Gyógyszerész Köztestületi Napok technikai hátterét ismét a Békéshelp Kft. biztosítja. A szervezési kérdésekről dr. Sándor Csabát, a non-profit cég igazgatóját kérdeztük.

 

– Idén immáron másodszor a Békéshelp Kft. szervezi a Gyógyszerész Köztestületi Napokat…

– Valóban, a rendezvény technikai hátterét a Békéshelp Kft. biztosítja. Az előző évhez hasonlóan e cég fogja bonyolítani mindazokat a technikai feladatokat, amelyek számlázással, szállásfoglalással, helyszínbiztosítással stb. kapcsolatosak.

– Újra Budapest lesz a helyszín, és úgy tűnik, a rendezvény időpontja is hagyományoknak megfelelő…

A Gyógyszerész Köztestületi Napok elé – Idén ismét a Békéshelp Kft. a szervező– Az elnökség döntése alapján a Gyógyszerész Köztestületi Napok című konferencia minden alkalommal Budapesten kerül megrendezésre. A főváros központi elhelyezkedése lehetőséget nyújt a megközelítésre közúton,  vasúton egyaránt… és igen, minden év novemberében (december elején) tartjuk. Mindig próbálunk úgy időpontot találni, hogy lehetőség szerint a lehető legkevesebb időt kelljen távol tölteni a kollégáknak a gyógyszertáraiktól és a vasárnapjuk is szabad maradjon, ezért péntekre és szombatra szerveztük a rendezvényt. A szervezés során fontos szempont volt, hogy a küldöttgyűlés is ebben az időpontban kerüljön megrendezésre.

– Lesznek-e változások a korábbi évek költségeihez – regisztrációs díj stb. – képest?

– Most is igyekeztünk költségtakarékos rendezvényt szervezni, optimalizálni a kiadásokat. Ugyan nem a bevétel motivál minket, de a költségek fedezését szem előtt kell tartanunk – ezt támasztja alá az is, hogy a Békéshelp Kft. egy non-profit szervezet. A rendezés során a fő alapelvünk mindig az, hogy vannak kiemelt csoportok, amelyek tagjainak a részvételét szeretnénk biztosítani: így a nyugdíjas kollégák ismét ingyenesen vehetnek részt a konferencián. Természetesen regisztrációhoz kötöttük a jelenlétüket, hiszen tudnunk kell a részvevők pontos létszámot. Nagyon fontosnak tartjuk az is, hogy a következő generáció gyógyszerészei, a fiatal kollégák minél inkább bevonásra kerüljenek a munkánkba, ezért a 35 év alatti gyógyszerészeknek 50 százalékos kedvezményt biztosítunk a regisztrációs költségekből.

– Kiket várnak az összejövetelre? Esetleg vannak olyanok, akiknek kötelező a részvétel?

– Természetesen minden kollégát szeretettel várunk. Remélhetőleg a programok – az egyes blokkokban a mindennapok számos szakmai problémáját járjuk körbe, az elektronikus vénytől a gyógyszertárak gazdálkodásán keresztül az új FONO-ig – sokakat vonzanak majd. Ugyanakkor a megyei szerezetek elnökeinek, alelnökeinek, a felügyelő és az etikai bizottságok elnökeinek, illetve az ifjúsági referenseknek a részvételét elengedhetetlennek tarjuk. Idén is kedvezményes regisztrációt biztosítunk éppen ezért ennek a megyénként öt kollégának: az egyéni regisztrációnál olcsóbban vehetnek részt a rendezvényen.

– A korábbi rendezvényeken lehetőséget biztosítottak a kikapcsolódásra is. Lesz erre most is lehetőség a feszített munka után?

– Folytatjuk a megkezdett hagyományt, amely során – a közösségi életet összekovácsolandó – társasági programként borvacsorát tartunk. A mostani kóstoláskor a határon túli Temesrékáson található ezer hektáron gazdálkodó Recas pincészet borait ismerhetjük meg, a hozzá illő ételek kíséretében.

Kérem a kollégákat, használják regisztrációkor a Kamara honlapján található on-line lehetőséget, hogy minél nagyobb számban legyünk jelen a rendezvényen!

B. Zs.

A jelentkezési lapot ide kattintva találja: 

http://bh.mgyk.hu/jelentkezes/vii-gyogyszeresz-koztestuleti-napok

A Gyógyszerész Köztestületi Napok programtervét itt találja: 

 A VII. Gyógyszerész Köztestületi Napok programterve

 

2018-2024 © MAGYAR GYÓGYSZERÉSZI KAMARA
hírlevél