Kapcsolat
H-1068 Budapest, Dózsa György út 86/b.
Tel.: (+36-1) 351-9483, (+36-1) 413-1924,
Fax: (+36-1) 351-9485
E-mail: hivatal@mgyk.hu Hivatali kapu: MGYK
KRID azonosító: 338169369(fu)
Web: www.mgyk.hu
Nyomtatható változat
2021. május 30.
A Magyar Gyógyszerészi Kamara, a Viridis Pharma és a MEDITOP Gyógyszeripari Kft. vitaminkészítményt adományozott a Symphonia Alapítványnak

A Magyar Gyógyszerészi Kamara, a Viridis Pharma és a MEDITOP Gyógyszeripari Kft. vitaminkészítményt adományozott a Symphonia AlapítványnakA Magyar Gyógyszerészi Kamara, a Viridis Pharma Gyógyszerkereskedelmi Kft. és a MEDITOP Gyógyszeripari Kft. 3 420 000 Ft értékű ComVIT complex étrend-kiegészítő filmtablettát adományozott a Symphonia Alapítvány részére május 28-án Bekecsen, a Viridis Kft. telephelyén.

A Symphonia Alapítvány 1800 hátrányos helyzetű fiatal számára teszi lehetővé az ingyenes zenetanulást a társadalmi esélyegyenlőség elősegítésére. Az adományozók az adománnyal az Alapítvány által támogatottak egészségének megőrzését kívánják segíteni.

Az MGYK vezetősége biztosította az anyagi forrást a szakértők által javasolt összetételű, a Meditop Kft. által kifejlesztett ComVIT immunerősítő vitaminkombinációs készítmény megvásárlásához, amit a Viridis Pharma Kft. rendelt meg és készletezte az átadásig, valamint a költségek egy részét szintén finanszírozta. A Meditop Kft. pedig vállalta, hogy harmadik adományozóként, a termelői árból jelentős engedmény biztosításával támogatja az alapítványt.

Az ünnepélyes szerződéskötés és az adomány átadása alkalmából rendezett összejövetelen részt vett dr. Csöbör Katalin országgyűlési képviselő, az Alapítvány kurátora, dr. Kupper András volt országgyűlési képviselő, az Alapítvány kurátora, dr. Hankó Zoltán, a Magyar Gyógyszerészi Kamara elnöke, dr. Ács Zoltán, a Meditop Kft. tulajdonos ügyvezetője, dr. Greskovits Dávid, a Meditop Kft. tulajdonos ügyvezetője. Tomkovicsné Fidrus Anna, a Viridis Kft. ügyvezetője, dr. Bódis Csaba, a Viridis Kft. kereskedelmi igazgatója,  dr. Nyítrai Andrea (minőségbiztosítás, Viridis Kft.) és dr. Nyíri László, az MGYK Területi Elnökök Értekezlete elnöke, a Viridis Kft. alapítója és Felügyelő Bizottságának elnöke.

A Magyar Gyógyszerészi Kamara, a Viridis Pharma és a MEDITOP Gyógyszeripari Kft. vitaminkészítményt adományozott a Symphonia Alapítványnak

 

 

 

 

 

 

 

2018-2024 © MAGYAR GYÓGYSZERÉSZI KAMARA
hírlevél