Kapcsolat
H-1068 Budapest, Dózsa György út 86/b.
Tel.: (+36-1) 351-9483, (+36-1) 413-1924,
Fax: (+36-1) 351-9485
E-mail: hivatal@mgyk.hu Hivatali kapu: MGYK
KRID azonosító: 338169369(fu)
Web: www.mgyk.hu
Nyomtatható változat
2022. március 24.
A Richter Anna Díj győztesei között az SE Gyógyszerügyi Szervezési Intézet szakemberei - Richter NyRt.

A Richter Anna Díj győztesei között az SE Gyógyszerügyi Szervezési Intézet szakemberei - Richter NyRt.Idén is sokezer szavazó vett részt a Richter Anna Díj közönségszavazásán, ahol a közönségdíj sorsáról dönthettek a voksolók. A hiánypótló kezdeményezés az egészségügy, oktatás és gyógyszerészet területein dolgozó nők és csapataik kreatív, újszerű ötleteinek megvalósítását tűzte ki célul, melyek jobbá teszik e hivatást gyakorlók, páciensek, diákok életét.

A Richter összesen 20 millió forinttal támogatja az öt nyertes csapatot, mely összeget a díjazottak a pályázataikban kidolgozott innovatív projektek megvalósítására fordítanak. A Richter Anna Díj öttagú zsűrije kategóriánként egy nyertest hirdetett. A március 23-i ünnepélyes díjátadó gálán Orbán Gábor vezérigazgató is köszöntötte a döntősöket.

A gyógyszerész kategória győztesei, az SE Egyetemi Gyógyszertár Gyógyszerügyi Szervezési Intézet szakemberei, a különböző gyógyszerformákkal és a leggyakoribb betegségek kapcsán felmerülő gyógyszeres kezelésekkel ismertetik majd meg a szülőket rövid, látványos videókon keresztül. A Gyógyszer VloggerKids című projekt célja a megbízható, hiteles tájékoztatás.

A csapat tagjai: Prof. dr. Zelkó Romana, dr. Somogyi Orsolya, dr. Palcsó Barnabás, Betlehemi Viktória és Pintér Kinga.

Kép és szöveg: Richter Gedeon NyRt.

2018-2024 © MAGYAR GYÓGYSZERÉSZI KAMARA
hírlevél