Kapcsolat
H-1068 Budapest, Dózsa György út 86/b.
Tel.: (+36-1) 351-9483, (+36-1) 413-1924,
Fax: (+36-1) 351-9485
E-mail: hivatal@mgyk.hu Hivatali kapu: MGYK
KRID azonosító: 338169369
Web: www.mgyk.hu
/magyargyogyszereszikamara
Nyomtatható változat
2020. január 19.
Állandóság és változás – Az idei bálról a szervezőt, dr. Sándor Csabát kérdeztük

Állandóság és változás – Az idei bálról a szervezőt, dr. Sándor Csabát kérdeztük2020-ban immáron a XXVI. Országos Gyógyszerész Bált rendezi az MGYK a Békéshelp Kft. szervezésében. Dr. Sándor Csabával, a kft., ügyvezetőjével az idei összejövetelről beszélgettünk.

– A tavalyi összejövetel a gyógyszerész fellépőkkel minden bizonnyal az egyik legsikeresebb bál volt. Idén milyen tematika köré szervezik a rendezvényt?

– Mindig próbálunk valamilyen új, érdekes tematikát találni. Idén a hungarikumok kerülnek sorra, magyaros bált szeretnénk rendezni. Tematikájában minden a nemzeti értékeinkre mutat majd, ezek fognak megjelenni ezen a bálon. Azt szeretnénk, ha minél többen eljönnének, és ha ez a bál is olyan sikeres lenne, mint az előzőek.

– Hogyan lehet mindezt megjeleníteni?

– Próbálunk minden olyan hang és fényhatást bemutatni, ami elősegíti, hogy a jelenlévők jól érezzék magukat. A várható hangulat egy vidéki lakodalomra emlékeztet majd. A Magyar Értéktárt böngészve látható, hogy bennük több gasztronómiai jellegű hungarikum szerepel. Így megjelenik majd nálunk is a libamáj, ahogy a szürkemarha is gulyásleves formájában.

– Persze nemcsak gasztronómiai értékeink vannak…

– Így van. Hungarikum a néptáncmozgalom, így a néptánc is meg fog jelenni az est programjában. Ugyanígy az operett is, kiváló összeállítást hallgathatnak majd a részvevők. De az Ilcsi kozmetikum is a támogatóink között van…

– Mi a helyzet a dress code-dal?

Örülnénk, ha a részvevők különböző népi viseleteket vennének fel, vagy olyan ruhában jönnének, ami akár az ősmagyar ruhától kezdve a magyarságra utalhat. Az öltözékeket díjazni is fogjuk.

– A tavalyi zenekar mindenki tetszését elnyerte…

– Nem változtattunk a tavalyin, ami után valóban nagy elégedettséggel mondták a kollégák, hogy milyen jól érezték magukat.

– A műsor gondolom még titok, de azért valamit elárulna?

– Valóban meglepetést szeretnénk, de azért néhány elemét tulajdonképpen már elmondtam. Egész éjjel büfé lesz, egy ceremónia mester irányítja majd az eseményeket… és persze a sok állandó elem mellett több változás is várható. Szeretnénk, ha minél többen eljönnének, hogy a sok befektetett munka minél több kollégának okozzon örömet!

mgyk.gyh

Fotó: Dr. Sándor Csaba a XXV. Országos Gyógyszerész Bálon

 A Jelentkezési lapot itt találja:

http://bh.mgyk.hu/jelentkezes/xxvi-orszagos-gyogyszeresz-bal-hungarikum-est

 

2018-2020 © MAGYAR GYÓGYSZERÉSZI KAMARA