Kapcsolat
H-1068 Budapest, Dózsa György út 86/b.
Tel.: (+36-1) 351-9483, (+36-1) 413-1924,
Fax: (+36-1) 351-9485
E-mail: hivatal@mgyk.hu Hivatali kapu: MGYK
KRID azonosító: 338169369
Web: www.mgyk.hu
/magyargyogyszereszikamara
Nyomtatható változat
2018. december 17.
Átadták a Nekem Szól! Egészségértés pályázat díjait – AIPM

Átadták a Nekem Szól! Egészségértés pályázat díjait – AIPMIdén harmadik alkalommal adta át ünnepélyes keretek között az Innovatív Gyógyszergyártók Egyesülete a Nekem Szól! Egészségértés Díjakat. 

Az Innovatív Gyógyszergyártók Egyesülete (AIPM) 2016-ban indította útjára a Nekem Szól! Egészségértés pályázatot, mely a legsikeresebb, egészségértést fejlesztő hazai programokat díjazza és népszerűsíti. Az idei pályázatra 2018. január 1. és október 14. között Magyarországon futó komplex kommunikációs és oktatási programokkal, informatív betegtájékoztató kiadványokkal, mobil applikációval vagy egyéb, az egészségértést fejlesztő programokkal lehetett nevezni három kategóriában.

Az idei Nekem Szól Egészségértés pályázat során kategóriánként az első három helyezettet díjazta a szakmai zsűri. Az Egészségügyi intézmények és szakemberek kategóriát és a pályázat fődíját a Bethesda Gyermekkórház több generációt megszólító kampánya nyerte, míg a Betegszervezet kategóriában a Mályvavirág Alapítvány HPV védőoltásra fókuszáló pályázata végzett az élen. Az Egyéb társadalmi/gazdálkodó szervezet kategória győztese a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara egészségügyi szakmát népszerűsítő projektje volt, a Női Liga - Összefogás a női egészségért pályázatát pedig különdíjjal jutalmazta a zsűri.

Az idei Nekem Szól! Egészségértés pályázat zsűrijében Dr. Bozzay Kinga, az Abbvie ügyvezető igazgatója és az AIPM elnökségi tagja, Dr. Ficzere Andrea, az Uzsoki Utcai Kórház főigazgatója, egyben a Magyar Kórházszövetség elnökhelyettese és a betegfokusz.blog.hu alapítója, továbbá Dr. Horváth-Sziklai Attila, a Magyar Gyógyszerészi Kamara vezetője és Matics Kata kétszeres Nekem Szól! győztes, az Egészségkommandó és az Intima.hu alapítója értékelte a pályaműveket.

További részletek:

http://aipm.hu/hu/hirek/olvas/az-egeszsegertest-fejlesztok-unnepe-atadtak-a-nekem-szol-egeszsegertes-palyazat-dijait.

2018-2021 © MAGYAR GYÓGYSZERÉSZI KAMARA
hírlevél