Kapcsolat
H-1068 Budapest, Dózsa György út 86/b.
Tel.: (+36-1) 351-9483, (+36-1) 413-1924,
Fax: (+36-1) 351-9485
E-mail: hivatal@mgyk.hu Hivatali kapu: MGYK
KRID azonosító: 338169369
Web: www.mgyk.hu
/magyargyogyszereszikamara
Nyomtatható változat
2017. október 18.
Az MGYK Pest Megyei Szervezetének szüreti mulatságáról

Az MGYK Pest Megyei Szervezetének szüreti mulatságaOktóber 14-én – idén immár második alkalommal – rendeztük meg az őszi szüreti mulatságunkat, Visegrádon. Kora délután gyülekeztünk, majd az 1980-s években felfedezett Mátyás korabeli királyi palota feltárt, felújított, nagymértékben rekonstruált kiállítását tekintettük meg.

A kulturális program és készülődés után transzferekkel mentünk a 19 órakor kezdődő „reneszánsz lakomára” és mulattságra a visegrádi Reneszánsz étterembe. A rendezvényen lehetőségünk volt korhű ruhákban – és nem csak a vendéglátók részéről – egy kellemes estét eltölteni. A középkori lakoma, a jó borok, és más gyümölcskivonatok társaságában, Dervalics Róbert és a Búgócsiga Zenekar szórakoztatása mellett tánc, kellemes beszélgetések és a felpróbált reneszánsz ruhák is segítették a jó hangulatot. A vacsora végéhez közeledve ízelítőt kaphattunk a Vivat Bacchus Énekegyüttes izgalmas előadásában vidám bordalaikból.

Vendégeink voltak erdélyi testvérmegyénk képviselői: Hargitából dr. Melles Melinda elnök és férje, dr. Székely Pál alelnök, feleségével, Nimród fiukkal, Kovászna megyéből Kelemen János alelnök feleségével, illetve Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből (Kovászna testvérmegyéje) a megyei szervezet elnöke, dr. Nyíri László és felesége.

Köszönet a rendezvény szervezéséért dr. Inczeffyné dr. Ivicsics Katalin, dr. Nagy Vilmos alelnököknek és Tóthné Boros Edit irodavezetőnek.

Dr. Brezanóczy Ferenc
elnök, MGYK Pest Megyei Szervezete

Az MGYK Pest Megyei Szervezetének szüreti mulatsága

Az MGYK Pest Megyei Szervezetének szüreti mulatsága

Az MGYK Pest Megyei Szervezetének szüreti mulatságaAz MGYK Pest Megyei Szervezetének szüreti mulatságaAz MGYK Pest Megyei Szervezetének szüreti mulatságaAz MGYK Pest Megyei Szervezetének szüreti mulatságaAz MGYK Pest Megyei Szervezetének szüreti mulatságaAz MGYK Pest Megyei Szervezetének szüreti mulatságaAz MGYK Pest Megyei Szervezetének szüreti mulatságaAz MGYK Pest Megyei Szervezetének szüreti mulatságaAz MGYK Pest Megyei Szervezetének szüreti mulatságaAz MGYK Pest Megyei Szervezetének szüreti mulatságaAz MGYK Pest Megyei Szervezetének szüreti mulatsága

2018-2021 © MAGYAR GYÓGYSZERÉSZI KAMARA
hírlevél