Kapcsolat
H-1068 Budapest, Dózsa György út 86/b.
Tel.: (+36-1) 351-9483, (+36-1) 413-1924,
Fax: (+36-1) 351-9485
E-mail: hivatal@mgyk.hu Hivatali kapu: MGYK
KRID azonosító: 338169369(fu)
Web: www.mgyk.hu
Nyomtatható változat
2021. szeptember 19.
Online "Covid 2021" webinar: szeptember 22. – DE, MOK

Covid 2021 webinar: szeptember 22.  –  DE, MOK

Tisztelt Kolléganők/Kollégák!

Szeretettel meghívjuk Önöket a Debreceni Egyetem és a Budapesti Orvosi Kamara támogatásában rendezendő ONLINE „COVID 2021” SZIMPÓZIUMUNKRA.
A Covid járvány mindenkit érint, aki az egészségügyben dolgozik. Kezelőként, munkatársként, de családtagként, rokonként, barátként és sajnos betegként is megtapasztalhatjuk. Ezért előadásaink a teljes orvos- és gyógyszerésztársadalomnak hasznos információkkal szolgálhatnak.

A szimpóziumon külföldi előadóink (szinkrontolmácsolás lehetőségével) 15-15 percben mutatják be adataikat Izraelből, az Egyesült Államokból és Szlovákiából 
A pandemia kezelése szempontjából Izrael külön izgalmas ország, hisz a populációs szintű vakcinálásban úttörők, első kézből értesülhetünk az eredményeikről.
Az Egyesült Államokból sok adat áll rendelkezésre, azonban a különböző államok és szakorvosi csoportok nem egységesek a kezelési rendekben. Az FLCCC (Front Line Covid-19 Critical Care Alliance, a Frontvonalban dolgozó kritikus állapotú Covid betegeket ellátó Orvosok Szövetsége) elnökét hallhatjuk az általuk javasolt terápiákról és a járványhelyzetről. 

Megfontolandó lehet a közvetlen szomszédságunkban, Szlovákiában bevezetett új alapellátási protokoll, ami csökkentheti a hospitalizációt és mortalitást, segítheti a magyar orvosok munkáját.
A hazánkban rendelkezésre álló Covid vakcinákról, és kimondottan a teljes vírusvakcinák hatásairól a klinikai immunológus segítségével kaphatunk útmutatást.

6 magyar előadónk, a DE, SzTE, SE, MTA, OKFŐ vezető egyetemi tanárai, kollégái pedig a hazai kutatásokat és a gyakorlatot láttatják lényegretörően, rövid, 5-5 perces összefoglalóikban.

A szimpózium teljes anyaga megtekinthető lesz a Debreceni Egyetem és Convention Budapest Kft. honlapján 2021. december 31-ig.

Az élő előadásokhoz érkező kérdésekből és az előadók válaszaiból összegyűjtött, úgy nevezett „Kérdések és válaszok” ugyanezeken a felületeken lesznek olvashatóak. 

Megtisztelő jelenlétükre számítva,

Dr. Ragó Zsuzsanna
K+F Debreceni Egyetem, projektvezető
Budapesti Orvosi Kamara

További részletek

Regisztráljon most!

Segédlet felhasználói profil létrehozásához

2018-2024 © MAGYAR GYÓGYSZERÉSZI KAMARA
hírlevél