Kapcsolat
H-1068 Budapest, Dózsa György út 86/b.
Tel.: (+36-1) 351-9483, (+36-1) 413-1924,
Fax: (+36-1) 351-9485
E-mail: hivatal@mgyk.hu Hivatali kapu: MGYK
KRID azonosító: 338169369
Web: www.mgyk.hu
/magyargyogyszereszikamara
Nyomtatható változat
2018. január 23.
E-learnig: szabadon választható továbbképzés – MGYT

E-learnig: szabadon választható továbbképzés – MGYT

 

Kedves Gyógyszerész Kollégák!

A Magyar Gyógyszerésztudományért Alapítvány és a Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság nevében szeretnénk felhívni figyelmét, hogy már csak néhány napig, 2018. január 31-ig igényelhet pontot a Társaság honlapján (www.mgyt.hu) elérhető e-lerning tanfolyam után. Az ingyenes, akkreditált, szabadon választható e-learning képzés három modulból áll, melynek címe: Diabétesz betegek gondozása, terápiája.

A tanfolyam a manapság népbetegségnek számító diabétesz korszerű terápiájával kapcsolatos elméleti és gyakorlati ismereteket mutatja be. Ismerteti az egyes inzulinkészítmények jellemzőit, alkalmazásuk elveit; a pár éve megjelent új támadáspontú antidiabetikumokat és helyüket a terápiában; valamint a vércukormérés helyes gyakorlatát.

A tanfolyam meghosszabbítva 2018. január 31-ig végezhető el (2017. évre történő pontjóváírással). A tananyagok a honlapon regisztrált felhasználók számára ingyenesen érhetők el. Ha még nem regisztrált felhasználónk, kérjük kattintson a honlapon a „Regisztráció” linkre. Az egyes modulok teljesítése 2 tanórának felel meg. A teszt sikeres kitöltése után modulonként 4 kredit pont jóváírására van lehetőség.

A modulok:

  • Inzulin, inzulin analógok és az inzulin kezelés elvei
  • Az orális antidiabetikus terápia aktuális kérdései
  • A vércukor önellenőrzés jelentősége, helyes gyakorlata

Minden érdeklődőt biztatunk, hogy éljen ezzel a lehetőséggel és gyarapítsa ismereteit valamint hívja fel erre kollégái figyelmét is.

Magyar Gyógyszerésztudományért Alapítvány
Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság

Honlap: www.mgyt.hu

 

2018-2021 © MAGYAR GYÓGYSZERÉSZI KAMARA
hírlevél