Kapcsolat
H-1068 Budapest, Dózsa György út 86/b.
Tel.: (+36-1) 351-9483, (+36-1) 413-1924,
Fax: (+36-1) 351-9485
E-mail: hivatal@mgyk.hu Hivatali kapu: MGYK
KRID azonosító: 338169369
Web: www.mgyk.hu
/magyargyogyszereszikamara
Nyomtatható változat
2018. január 09.
Előzetes a Gyógyszerészi Hírlap januári számából

Előzetes a Gyógyszerészi Hírlap januári számábólA Gyógyszerészi Hírlap januári számában is folytatjuk sorozatainkat, valamint értesülhetnek a fontosabb szakmai aktualitásokról is. Megújítottuk a Borító gondolat rovatunkat, idén azt állítjuk középpontba, hogy a megváltozott struktúrában és a megújuló hivatásgyakorlás során milyen képességre és milyen hozzáállásra van szüksége a gyógyszerésznek.

 

Komoly várakozással a következő évekre

A fenti címmel interjút olvashatnak Nyitrai Zsolt miniszterelnöki megbízottal, aki egyebek mellett elmondta:

„Teljesen elégedettek sohasem lehetünk, mert az hátradőlést eredményez, de azt elmondhatom, hogy az elmúlt 8 évet a magyar gyógyszerészet pozitív időszakaként fogják emlegetni az évkönyvek. Nem véletlen, hogy az első tematikus kormányzati kiadvány is Önökhöz szólt, mivel rengeteg eredményt fel tudtunk mutatni az elmúlt időszakban, amit fontosnak tartottunk rendszerezni és bemutatni a szakmának. Elmondhatjuk, hogy a megállapodások során kitűzött 12 pont nagy része teljesült, és minden területen egy nagy lépést tudtunk tenni előre.”

A VII. Gyógyszerész  Köztestületi Napokról – II.

Folytatjuk a GYKTN-ről szóló beszámolónkat. A cikkben a tiszti gyógyszerészi karral történő konzultációról, a területi elnökök munkamegbeszéléséről, valamint a rendezvény első és második napjának plenáris üléseiről találnak beszámolókat. Az egyes szekciók üléseiről következő számunkban adunk tájékoztatást.

Tagdíj – 2018

Ismeretes, a küldöttközgyűlés november 25-én döntött a 2018-as kamarai tagdíjakról. Az ezzel kapcsolatos tudnivalókat gyűjtöttük össze a tájékoztatóban.

Az e-recept rendszer bevezetéséről

Az elmúlt hónapok e-recept rendszer bevezetésével kapcsolatos fontosabb történéseit foglaltuk össze a cikkben.

2018-2021 © MAGYAR GYÓGYSZERÉSZI KAMARA
hírlevél