Kapcsolat
H-1068 Budapest, Dózsa György út 86/b.
Tel.: (+36-1) 351-9483, (+36-1) 413-1924,
Fax: (+36-1) 351-9485
E-mail: hivatal@mgyk.hu Hivatali kapu: MGYK
KRID azonosító: 338169369
Web: www.mgyk.hu
/magyargyogyszereszikamara
Nyomtatható változat
2020. január 06.
Előzetes a Gyógyszerészi Hírlap januári számából

Előzetes a Gyógyszerészi Hírlap januári számábólA Gyógyszerészi Hírlap januári számában Nyitrai Zsolt újévi köszöntőjét olvashatják, foglalkozunk a Gyógyszerész Köztestületi Napokkal, illetve folytatjuk az adherenciával kapcsolatos sorozatunkat is.

 

Kamarai vezetőink

A IX. Gyógyszerész Köztestületi Napok programjának utolsó eseményeként került sor a Magyar Gyógyszerészi Kamara választói küldöttközgyűlésére, amelyet a budapesti Danubius Hotel Arénában tartottak december 7-én. A küldöttközgyűlésen – amelyre 178 gyógyszerész regisztrált – megválasztották a Kamara  új tisztségviselő és nem tisztségviselő tagok, fényképes összeállításunkból velük ismerkedhetnek meg.

Jogszabályváltozások

Az év elején több olyan jogszabály is megváltozott, amelyek a gyógyszerészetet közvetlenül is érintik. A cikkben ezek közül a gyógyszerészi gyakorlat szempontjából legfontosabbakra hívjuk fel a figyelmet.

A gyógyszerészi kommunikációról

Az adherenciáról szóló sorozatunk kiegészítéseként a hatékony gyógyszerészi tanácsadás alapvető kommunikációs elemeibe, illetve a gyógyszertári kommunikáció tíz alapszabályában nyerhetnek betekintést.

Megkezdte a munkát az új elnökség

A december 7-én megválasztott elnökség első ülésére december 19-én, csütörtökön került sor Budapesten, a Kamara Dózsa György úti székházában. A cikk az ülésen elhangzottakat foglalja össze.

2018-2020 © MAGYAR GYÓGYSZERÉSZI KAMARA