Kapcsolat
H-1068 Budapest, Dózsa György út 86/b.
Tel.: (+36-1) 351-9483, (+36-1) 413-1924, Fax: (+36-1) 351-9485
E-mail: hivatal@mgyk.hu  Hivatali kapu: MGYK
Web: www.mgyk.hu
Nyomtatható változat
2019. június 07.
Felhívás a „Kiváló gyógyszertár, 2019” pályázatra!

Az idén hetedik alkalommal jelenik meg az egészségügy egészét átfogó Medicina évkönyv, amelyhez kapcsolódóan „Kiváló Gyógyszertár, 2019” címmel pályázatot ír ki a kiadvány szerkesztőbizottsága.

A gyógyszertárak az emberek életterébe, a betegek és hozzátartozóik világába beépült „lakossági fórumok”, egészségügyi szolgáltatók. Az egészségügyi felvilágosítás, a betegségekkel és gyógyszerekkel kapcsolatos szakszerű tájékoztatás, a tanácsadás felelős intézményei. A gyógyszerészek hivatása, munkájuk minősége kiemelt jelentőségű az egészség értékként való elfogadásában.

A zsűri elnöke: Prof. Dr. Kovács Árpád egyetemi tanár, a Költségvetési Tanács elnöke. Tagok: Prof. Dr. Fülesdi Béla tanszékvezető egyetemi tanár, az Egészségügyi Szakmai Kollégium elnöke, Prof. Dr. Szökő Éva, a Magyar Gyógyszertudományi Társaság elnöke, Prof. Dr. Kosztolányi György egyetemi tanár, az Magyar Tudományos Akadémia orvosi osztályának elnöke, Dr. Velkey György, a Magyar Kórházszövetség korábbi elnöke, Dr. Gaál Péter, a Magyar Egészségügyi Menedzsment Társaság elnöke, Prof. Dr. Boncz Imre, a PTE tanszékvezetője, Nógrádi Tóth Erzsébet, a Medicina TOP évkönyv alapító főszerkesztője.

Reméljük, hogy az idén is sok gyógyszertár tisztel meg bennünket a pályázatával. A legjobb helyezést elért gyógyszertár díját a 2019. október 7-9 között szervezett II. Hungaromed Kiállítás és Konferencia keretében, ünnepi gálaesten adjuk át.

A pályamunkákat 2019. július 31-ig kérjük beküldeni a Magyar Gyógyszerészi Kamara e-mail címére: hivatal@mgyk.hu

 

Budapest, 2019. május 30.

 

Üdvözlettel,

Nógrádi Tóth Erzsébet                                                 Hankó Zoltán
alapító főszerkesztő                                            elnök,  Magyar Gyógyszerészi Kamara
Medicina TOP évkönyv                                                

                                                    

A jelentkezési lapot itt találja.                         

2018 © MAGYAR GYÓGYSZERÉSZI KAMARA