Kapcsolat
H-1068 Budapest, Dózsa György út 86/b.
Tel.: (+36-1) 351-9483, (+36-1) 413-1924,
Fax: (+36-1) 351-9485
E-mail: hivatal@mgyk.hu Hivatali kapu: MGYK
KRID azonosító: 338169369(fu)
Web: www.mgyk.hu
Nyomtatható változat
2019. július 14.
Felhívás Gábor Dénes-díj felterjesztésekre

A Gábor Dénes-díjat gondozó NOVOFER Alapítvány a Műszaki Szellemi Alkotásért fontosnak tartja, hogy a Kamara tagjai és a látókörünkben lévők ismerjék a díjjal kapcsolatos releváns információkat. Ezzel megnőhet annak az esélye, hogy a kuratórium látókörébe bekerüljenek a díjazásra esélyes szakemberek. Ezért az alábbi felhívás közzétételét kérték:

"Alapítványunk - szakmai-erkölcsi támogatói között tudva az innovációért felelős szervezetek vezetőit - idén is meghirdeti a Gábor Dénes-díj felterjesztési felhívását. A Díj, melyet évente általában heten nyerhetnek el, az innovációs folyamatban alkotó módon résztvevő, a határainkon belül vagy kívül élő, kiemelkedő tudományos, kutatás-fejlesztési tevékenységet folytató magyar szakemberek fokozott erkölcsi elismerését szolgálja.

A határainkon túl élő alkotó elismerésére javaslatot tehetnek a határainkon túli (Kárpát-medence és magyarság a világban) szakmai, valamint civil szervezetek.

Azzal a kéréssel fordulunk Önhöz, hogy lehetőségeik szerint szíveskedjenek felhívásunkat népszerűsíteni (pl. Hírlevél, Honlap) az Önök által elérhető szakemberek körében, ezzel is elősegítve az információ eljutását az érintettek minél szélesebb köréhez. Közreműködésükkel megnő annak az esélye, hogy a Kuratórium „látókörébe" bekerüljenek a díjazásra esélyes szakemberek.

A felterjesztés határideje 2019. október 10.

A felterjesztéssel kapcsolatos részletes tudnivalók (tájékoztató, felhívás, adatlap) a http://www.gabordenes.hu/palyazati-felhivasok/ címről letölthetők.

 

Hesz Anikó
titkár"


2018-2024 © MAGYAR GYÓGYSZERÉSZI KAMARA
hírlevél