Kapcsolat
H-1068 Budapest, Dózsa György út 86/b.
Tel.: (+36-1) 351-9483, (+36-1) 413-1924,
Fax: (+36-1) 351-9485
E-mail: hivatal@mgyk.hu Hivatali kapu: MGYK
KRID azonosító: 338169369(fu)
Web: www.mgyk.hu
Nyomtatható változat
2023. május 25.
Gyászhír: Elhunyt Dr. Kiricsi Jánosné (sz.: Gátvölgyi Rozália)

Gyászhír: Elhunyt Dr. Kiricsiné Jánosné (sz.: Gátvölgyi Rozália)

 

Dr. Kiricsi Jánosné (született: Gátvölgyi Rozália)

1950 - 2023

Dr. Kiricsi Jánosné, a pápai Gránátalma Patika korábbi tulajdonosa és vezetője 2023. május 2-án hunyt el.

Róz Zalakomárban született (1950. 05. 17-én), ahol két testvérével Tecával és Pancsával nagy szeretetben nevelkedett. Az általános iskola elvégzése után Kisbéren folytatta középiskolai tanulmányait, ahol kitűnő tanulóként és jó sportolóként jeleskedett. Majd a budapesti gyógyszerész tudományi karon végzett, mint gyógyszerész. Itt ismerte meg leendő férjét, Jánost, aki az orvostudományi kar hallgatója volt.

Az egyetem elvégzése után hamarosan összeházasodtak. Kisbéren kezdődött közös életük, nagyon sok munka árán, de közösen megvalósították álmaikat.

Róz pályakezdő gyógyszerészként Kisbéren kezdett el dolgozni, majd pár év múlva Pápára költöztek, ahol mindketten a kórházban kaptak munkát. Boldogsága gyermekei, Gábor és Kata születésével lett teljes.

Imádta a munkáját, ez jelentett számára mindent, az életet, az erőt... A kórházi patikából került át a Gránátalma Patikába, melyet húsz éven keresztül vezetett sikeres vállalkozóként. Szinte a második családjának tekintette kollégáit, empatikus, türelmes ember volt, aki életcéljának tekintette, hogy segítsen embertársainak, mindezt önzetlenül, semmit sem kérve cserébe. Hivatástudata mindenki számára példaértékű lehet.

Négy évvel ezelőtt nyugdíjba ment, s ahogy abbahagyta a munkát, ami az életet jelentette számára, úgy lassan az ereje is elhagyta.

Emléke maradjon meg úgy mindenki szívében, hogy Ő volt az a gyógyszerésznő, aki mindig segített kedvesen, mosolyogva!

A Gyászoló család

2018-2024 © MAGYAR GYÓGYSZERÉSZI KAMARA
hírlevél