Kapcsolat
H-1068 Budapest, Dózsa György út 86/b.
Tel.: (+36-1) 351-9483, (+36-1) 413-1924,
Fax: (+36-1) 351-9485
E-mail: hivatal@mgyk.hu Hivatali kapu: MGYK
KRID azonosító: 338169369(fu)
Web: www.mgyk.hu
Nyomtatható változat
2018. október 29.
hp-pályázat

Pályázat

„Együtt a helyi közösségekért 2018 ősz”

 

Tisztelt Partnerünk, kedves Gyógyszerésznő, Gyógyszerész Úr!

Szeretettel ajánljuk figyelmébe a Hungaropharma által életre hívott

Együtt a helyi közösségekért

pályázatának őszi felhívását!

 Felismerve, hogy a társadalmi szerepvállalás nem szabadonválasztható eszköz, hanem kötelesség, mely mind emberileg mind üzletileg hasznos befektetés, az elmúlt években számos színes és példaértékű pályázati anyag érkezett be. Ezek közül néhányat különösen fontosnak tartunk kiemelni: életmentő programsorozatok szervezése, fogyatékossággal élő gyermekek részére játszótér kialakítása, egészséges életmóddal kapcsolatos programok szervezése, óvodai gyógy- és fűszernövénykert kialalkítása.

Az őszi pályázati felhivás során két kategóriában is lehetősége van nevezni:

 I. Kategória

Pályázni lehet, minden olyan tevékenységgel, projekttel, amely magyar szakgyógyszerész aktív közreműködésével 2019. májusáig megvalósul, célja a helyi közösségek életminőségének, tagjai egészségértésének, egészségtudatosságának, egészségügyi helyzetének javítása, kulturális vagy sportéletének fejlesztése.

A pályázati alap 5 millió Ft, míg az egy projektre eső támogatási összeg felső határa 1 millió Ft.*

II. Kategória

Pályázni lehet, minden olyan tevékenységgel, projekttel, amely magyar szakgyógyszerész aktív közreműködésével 2019. májusáig megvalósul, célja a gyógyszertár fejlesztése, a gyógyszertári szolgáltatás, a gyógyszerészi gondozás magasabb szintre emelése.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a pályázati anyag kötelező eleme a projekt megvalósításához szükséges önrész megjelölése is! A pályázati alap 2 millió Ft, míg az egy projektre eső támogatási összeg felső határa 1 millió Ft.*

Pályázati határidő: 2018. október 26. 12:00

A pályázatot magyar szakgyógyszerész nyújthatja be, a mellékletként csatolt adatlap kitöltésével, melyet a könnyebb feldolgozás érdekében szerkeszthető Word formátumban várunk a palyazat@hungaropharma.hu e-mail címre a fent megjelölt határidőig!

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy csak a hiánytalanul, megfelelő formátumban kitöltött pályázati adatlap befogadására van lehetőségünk, továbbá kérjük, szíveskedjen betartani a terjedelmi korlátokat is! Ha a pályázat készítése során kérdése merülne fel, kérjük, vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal a palyazat@hungaropharma.hu e-mail címen!

A beérkezett pályázatok egy többlépcsős bírálati folyamaton mennek keresztül. Eredményhirdetésre várhatóan 2018. november végéig, szerződéskötésre várhatóan 2018. december közepéig kerül sor.

*Kérjük, a pályázat elkészítése során vegye figyelembe, hogy a pályázaton elnyert összeg bruttó összeg, melyből szükség esetén a Hungaropharma az érvényben lévő jogszabályoknak megfelelően az adókat és járulékokat megfizeti!

Bízunk benne, hogy ez alkalommal Ön is csatlakozik kezdeményezésünkhöz és kilépve a tradicionális gyógyszerészi szerepkörből aktív közreműködője lesz a környezetében élők életminőségének javításában.

 

Budapest, 2018. szeptember 26.

Üdvözlettel:

 Dr. Feller Antal s.k.                                     Füzesi Judit s.k.
vezérigazgató                                kereskedelmi és marketing vezérigazgató-helyettes    

Az adatlapot itt találja.                         

                                

 

2018-2024 © MAGYAR GYÓGYSZERÉSZI KAMARA
hírlevél