Kapcsolat
H-1068 Budapest, Dózsa György út 86/b.
Tel.: (+36-1) 351-9483, (+36-1) 413-1924,
Fax: (+36-1) 351-9485
E-mail: hivatal@mgyk.hu Hivatali kapu: MGYK
KRID azonosító: 338169369(fu)
Web: www.mgyk.hu
Nyomtatható változat
2009. október 16.
Együttműködési megállapodás a kamara és az e-Termékdíj.hu Kft. között
A megállapodás értelmében a gyógyszertárat működtető kamarai tagok részére kedvezményes díjjal vállalják a termékdíjas kötelezettségek teljesítéséhez szükséges feladatok elvégzését, a tanácsadási és képviseleti szolgáltatást.

Együttműködési megállapodást kötött a Magyar Gyógyszerészi Kamara és az e-Termékdíj.hu Kft., lehetőséget biztosítva ezzel a gyógyszertáraknak termékdíj-fizetési kötelezettségeik, hulladékgazdálkodási feladataik egyszerűbb teljesíthetőségére, kedvezményes feltételek biztosítása mellett.
Az e-Termékdíj.hu Kft. fő profilja a termékdíjas tanácsadó szolgáltatás és a termékdíj képviselet. Magyarország egyik legnagyobb termékdíj képviseleteként, garanciavállalás mellett kínálják szolgáltatásaikat gyógyszertáraknak, kamarai tagoknak. Említett Megállapodás értelmében a gyógyszertárat működtető kamarai tagok részére kedvezményes díjjal vállalják a termékdíjas kötelezettségek teljesítéséhez szükséges feladatok elvégzését, a tanácsadási és képviseleti szolgáltatást. Mindemellett a Kamara és a kamarai tagok részére biztosítják a környezetvédelmi és termékdíjas adatszolgáltatásokkal kapcsolatos rendszeres tájékoztatást és az évi egyszeri ingyenes továbbképzést, ahol a gyógyszerészek megismerkedhetnek az őket érintő szabályozással, annak változásaival és a jövőben várható új szabályokkal.
A képviseleti szolgáltatás keretein belül a cég elvégzi a termékdíjas kötelezettség felmérését, a bejelentések, bevallások, önellenőrzések elkészítését, továbbá a termékdíjas rendszerbe való regisztrációhoz szükséges azonosítók (VPID, GLN számok) megkérése ügyében történő eljárást, a hatóságokkal történő kapcsolattartást, jelentős időmegtakarítást biztosítva ezzel a patikák számára. Ügyfeleik számára biztosítják a folyamatos rendelkezésre állást, így kérdéseikkel, problémáikkal bármikor megkereshetik a céget. Mindezek mellett választható lehetőségként a cég biztosítja nyilvántartó rendszerének használatát, ami teljes mértékben megfelel a jogszabályokban előírt nyilvántartásra vonatkozó előírásoknak. Természetesen  a képviseletet megelőző időszak rendezésében is vállalja a közreműködést, elkészítve a pótbevallásokat, illetve a képviseleti időszakot megelőző időszakra vonatkozó önellenőrzéseket. Fentieken túl az Együttműködési megállapodás értelmében egyéb szolgáltatásaikból is 10% kedvezményt biztosítanak a gyógyszertárat működtető kamarai tagok és vállalkozásaik számára. Piacvezető szolgáltatásaikkal várják a kamarai tagokat,  és valamennyi partnereik számára kidolgozzák a legkedvezőbb konstrukciót amivel a jogszerűség és a költséghatékony működés biztonságát tudhatják magukénak.
Kapcsolat:
e-Termékdíj.hu Kft. titkársága
1118 Budapest, Holdvilág utca 11.
Tel: 06-1-201-46-06Fax: 06-1-201-17-32
E-mail: info@e-termekdij.hu
web: www.e-termekdij.hu
2018-2024 © MAGYAR GYÓGYSZERÉSZI KAMARA
hírlevél