Kapcsolat
H-1068 Budapest, Dózsa György út 86/b.
Tel.: (+36-1) 351-9483, (+36-1) 413-1924,
Fax: (+36-1) 351-9485
E-mail: hivatal@mgyk.hu Hivatali kapu: MGYK
KRID azonosító: 338169369(fu)
Web: www.mgyk.hu
Nyomtatható változat
2009. február 19.
Új kezdeményezés – Egészségügy a HVG Állásbörzén
A rendezvény műszaki, gazdasági, informatikai, bölcsészet- és természettudományi területen már bizonyított, és teljesen egyedülálló kezdeményezésként szeretné a személyes találkozás lehetőségét megadni az egészségügyi szektorban állást keresőknek.

Napjainkban egyre nagyobb a kereslet a szakképzett emberi erőforrás és ezen belül az egészségügyben dolgozni vágyó munkaerő iránt is. A fokozódó verseny a munkavállalókat élethosszig tartó tanulásra ösztönzi, a munkaadók számára pedig egyre nagyobb nehézséget jelent a fiatal tehetségek megtalálása. A folyamatban résztvevők (az állást és képzési lehetőséget keresők, valamint a munkaadók és képző intézmények, vállalkozások) egymásra találását, kapcsolatfelvételét könnyíti meg a HVG Állásbörze, Országos Képzési és Karriernapok.

Műszaki, gazdasági, informatikai, bölcsészet- és természettudományi területen hazánkban is számos jelentős állásbörzét szerveznek, olyan rendezvény viszont, amely legalább félévi rendszerességgel szolgálná az egészségügyi szakembereket kereső munkaadók és a területen elhelyezkedni vagy váltani akaró szakemberek egymásra találását, még nincs. Itt is fontos szempont, hogy a munkaadók és a munkavállalók személyesen találkozhassanak, és jobban megismerjék egymást, mielőtt elkötelezik magukat egymás mellett.

A HVG Állásbörze 2009 tavaszán negyedszer kerül megrendezésre. Sikerét mutatja a visszatérő kiállítók magas aránya, és a látogatók folyamatosan növekvő létszáma.

 

Mit kínál az egészségügy számára a rendezvény?

- 5500 – 6000 álláskeresőt: végzős diákokat, pályakezdőket, felsőfokú végzettségű gyakorlott szakembereket és szakképesítéssel rendelkező munkavállalókat,

- látogatókat, akik kifejezetten álláskeresési céllal érkeznek a rendezvényre,

- a végzettségek sokféleségét,

- külföldi lehetőségek iránt is érdeklődő álláskeresőket,

- profi szervezést, színvonalas helyszínt és szolgáltatásokat.

A rendezvényen való részvétel díjairól, az elérhető szolgáltatásokról és kedvezményekről az alábbi linken olvasható bővebb információ:

www.hvgallasborze.hu/letoltesek

 

 

Időpont: 2009. március 26-27. (csütörtök-péntek)

 

 

 

 

 

 

 

Helyszín: SYMA Sport- és Rendezvényközpont, C csarnok, Budapest

 

 

 

 

 

 

 

Jelentkezési határidő kiállítóként: 2009. február 27.

2018-2024 © MAGYAR GYÓGYSZERÉSZI KAMARA
hírlevél