Kapcsolat
H-1068 Budapest, Dózsa György út 86/b.
Tel.: (+36-1) 351-9483, (+36-1) 413-1924,
Fax: (+36-1) 351-9485
E-mail: hivatal@mgyk.hu Hivatali kapu: MGYK
KRID azonosító: 338169369(fu)
Web: www.mgyk.hu
Nyomtatható változat
2011. november 25.
A Magyar Gyógyszerészi Kamara honlapjának alábbi rovatai újra elérhetőek RSS csatornán keresztül is! – mgyk.hu

A Magyar Gyógyszerészi Kamara honlapjának alábbi rovatai újra elérhetőek  RSS csatornán keresztül is! – mgyk.hu  A mgyk.hu oldalon található rovatok közül a Hírek, a Közös Dolgaink, a Patikusok-Patikák, a Hét témája, a Kamarai tagsági és választási információk, a Rendezvények, az Aktuális Továbbképzések, az Új készítmények valamint a Hirdetőtábla rovatokban megjelenő cikkeket érheti el ismét RSS csatornán keresztül is. A szolgáltatás segítségével hozzáférhetőek ingyenesen a legfrissebb hírek, cikkek.

Mi is az RSS?

Az RSS (Really Simple Syndication) egy XML alapú dokumentum, amely webes tartalmak megosztására született. Az RSS-szolgáltatás (más néven RSS-csatorna) egy címből, leírásból és linkből álló listát tartalmaz.

Hogyan használható az RSS?

Az RSS használatához speciális RSS-olvasó vagy aggregátor programra van szükség, amely összegyűjti és megjeleníti ezeket a tartalmakat. Az alkalmazás segítségével automatikusan egy helyre gyűjthetők a különböző RSS-tartalmak, és így a felhasználók azonnal értesülhetnek az új anyagokról. Számos ilyen alkalmazás létezik, nagy részük ingyenes, itt található lista ezekről a programokról: http://urlguru.hu/Cimke/rss-olvaso.aspx

Miután Ön installált a gépére egy RSS-olvasót vagy bejelentkezett egy online RSS-olvasó programba (pl. Google Reader), kattintson az egér jobb gombjával az mgyk.hu oldalon látható RSS ikonra. Ezután, követve az installált RSS-olvasó instrukcióit, másolja be az elérhetőséget a megadott helyre. Ezzel a feliratkozás megtörtént.

Amennyiben problémái adódnának a feliratkozással kapcsolatban, javasoljuk, forduljon informatikában jártas kollégájához.

2018-2024 © MAGYAR GYÓGYSZERÉSZI KAMARA
hírlevél