Kapcsolat
H-1068 Budapest, Dózsa György út 86/b.
Tel.: (+36-1) 351-9483, (+36-1) 413-1924,
Fax: (+36-1) 351-9485
E-mail: hivatal@mgyk.hu Hivatali kapu: MGYK
KRID azonosító: 338169369(fu)
Web: www.mgyk.hu
Nyomtatható változat
2012. január 19.
A Magyar Gyógyszerészi Kamara Országos Elnöksége soron következő elnökségi ülését, 2012. január 19-én a kamara székházában tartotta - mgyk.hu

A Magyar Gyógyszerészi Kamara Országos Elnöksége soron következő elnökségi ülését, 2012. január 19-én a kamara székházában tartotta. 

Az elnökség tagjai teljes létszámban megjelentek az ülésen és a határozatképességet az ülés végéig biztosították.  Az elnökségi ülésen részt vett dr. Szabó Sándor tiszteletbeli és dr. Horváth Tamás leköszönt elnök is. Dr. Hankó Zoltán elnök tájékoztatta a résztvevőket az elmúlt elnökségi ülés óta történt legfontosabb eseményekről.

Így többek között szóba került a dr. Paller Judit országos tisztifőorvossal folytatott egyeztetés:  a Köztestületi Napok keretei között a tisztifőgyógyszerészi kar képviselőinek és a kamara országos és területi vezetőinek találkozóját készítik elő.  A kamara egyeztetést kezdeményezett az árrés korrekcióról a NEFMI illetékeseivel. A tisztikar, január 18-ra háttérbeszélgetésre hívta az egészségügyi szakújságírókat.

Az MGYK területi szervezetek elnökeinek első értekezletére január 24-én kerül sor.

Az elnökség elfogadta ügyrendjét és létrehozta a gazdasági-, szakmai-, kommunikációs- és nemzetközi kapcsolatokért felelős munkabizottságokat és egyben felkérte, az érintett munkabizottságokat a generikus ösztönzővel és a kötelező hatóanyag rendeléssel összefüggő gyógyszerészi feladatok soron kívüli áttekintésére. Az elnökség döntött a Gyógyszerészi Hírlap szerkesztőbizottságának összetételéről. Beszámoló hangzott el a Köztestületi Napok szervezéséről is, mely február 3-5 között Budapesten a Hélia Hotelben kerül megrendezésre.

2018-2024 © MAGYAR GYÓGYSZERÉSZI KAMARA
hírlevél