Kapcsolat
H-1068 Budapest, Dózsa György út 86/b.
Tel.: (+36-1) 351-9483, (+36-1) 413-1924,
Fax: (+36-1) 351-9485
E-mail: hivatal@mgyk.hu Hivatali kapu: MGYK
KRID azonosító: 338169369(fu)
Web: www.mgyk.hu
Nyomtatható változat
2011. december 02.
A Magyar Gyószerészi Kamara részvétele az Európai Unió adherencia kutatásában - mgyk.hu

A kérdőív itt kitölthető:
http://portal.uni-corvinus.hu/index.php?id=46161#47714


Az Európai Unió 7. keretprogramjában elindított egy internetes, kérdőíves megkérdezést „Terápiakövetés akadályainak feltárása – ápolók, gyógyszerészek és orvosok megkérdezése” címmel az  Unió 16 országában, köztük hazánkban is.

A kutatás Európa szerte független kormányzatoktól és politikai irányzatoktól – tudományos és oktatási célból készül. Ápolókat, gyógyszerészeket és orvosokat kérdeznek meg tapasztalataikról a pácienseik gyógyszerszedési szokásaival kapcsolatban. A kérdőíves kutatás célja, hogy eredményeivel hozzájáruljon az Európai Unió egészségpolitikájának alakulásához a beteg-együttműködés területén és ezáltal a lakosság egészségi állapotának javulását támogassa.

A kutatás nem profitorientált, Magyarországon a Budapesti Corvinus Egyetem és a Magyar Hypertonia Társaság koordinálja és partnerként a szakmai kamarák vesznek rész benne, úgy mint:

  • Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara
  • Magyar Gyógyszerészi Kamara
  • Magyar Orvosi Kamara

A kutatás az ETT TUKEB etikai engedélyével történik.

Tisztelt Gyógyszerész Kollégák!

A gyógyszerészi kutatást a Magyar Gyógyszerészi Kamara koordinálja és ezúton kéri fel tagjait a kutatásban történő részvételre, az internetes kérdőív kitöltésével. A kutatásban való részvétel önkéntes és anonim, a kitöltés elutasítása semmilyen hátrányos következményekkel nem jár, ugyanakkor minél több tagunk válasza szükséges ahhoz, hogy a Magyarországon dolgozó gyógyszerészek tapasztalatai is megjelenjenek a kutatásban a többi európai uniós ország mellett.

A kérdőív minden szakmai résztvevő számára azonos belépési kóddal védett. A kódot kérem jegyezze fel : “duna”

A Corvinus egyetem web oldalán, az alábbi linkre kattintva vagy azt begépelve elolvashatja a 23/2009 (V.9.) EüM rendelet előírásai szerinti részletes tájékoztatót a kutatásról és beleegyező nyilatkozatot, majd a gyógyszerészek számára készített linkre kattintva a jelszót begépelve (jelszó:„duna”) megkezdheti a kérdőív kitöltését. A kitöltés időtartama kb. 15-20 perc.

A kérdőív az oldal tetején!

Tudjuk, hogy Ön nagyon elfoglalt, így és nagyra értékeljük a kérdőív megválaszolására szánt idejét és azt, hogy személyes tapasztalataival segíti munkánkat. Köszönjük!

Budapest, 2011.10.17.

Magyar Gyógyszerészi Kamara

2018-2024 © MAGYAR GYÓGYSZERÉSZI KAMARA
hírlevél