Kapcsolat
H-1068 Budapest, Dózsa György út 86/b.
Tel.: (+36-1) 351-9483, (+36-1) 413-1924, Fax: (+36-1) 351-9485
E-mail: hivatal@mgyk.hu  Hivatali kapu: MGYK
Web: www.mgyk.hu
Nyomtatható változat
2018. június 19.
Az Egészségfejlesztésről gyógyszerészeknek
Utolsó módosítás: 2018. június 20.

Kedves Kolléganő! Tisztelt Kolléga Úr!

A Kamara megállapodást kötött az Egészségfejlesztés c. folyóirat szerkesztőivel, hogy rendszeres tájékoztatást adunk a folyóiratban megjelent, a gyógyszerészetet és a gyógyszerészeket érintő népegészségügyi témájú írásokról. Tesszük ezt azért, hogy valamennyien tájékozottabbak lehessünk a minket körülvevő egészségpolitikai / népegészségügyi folyamatokról, és azok tapasztalatait beépíthessük mindennapi munkánkba.

Az Egészségfejlesztés főszerkesztőjével, dr. Vitrai Józseffel történt megállapodás értelmében a cikkek, közlemények válogatásában gyógyszerész kollégáink vannak segítségünkre, az ajánlókat pedig hírlevélben juttatjuk el a Kamara tagjaihoz, azonban az online folyóirat aktuális számának teljes tartalma (és a korábbi évfolyamoké is) mindenkinek elérhető.

Remélem, hogy a tájékozottságunk növelését és népegészségügyi szemléletünk fejlesztését célzó kezdeményezésünk az Önök kedvező fogadtatására talál.

Az első összeállítást a következő esedékes hírlevelünkkel kapják meg mindazok a kamarai tagok, akik hírlevelünkre már korábban bejelentkeztek. Mindazoknak, akik mostantól szeretnék igényelni, a honlapunkon (www.mgyk.hu) kell regisztrálniuk, ezt követően automatikusan kapják azt.

Budapest, 2018. június 18.

Dr. Hankó Zoltán
elnök

2018 © MAGYAR GYÓGYSZERÉSZI KAMARA