Kapcsolat
H-1068 Budapest, Dózsa György út 86/b.
Tel.: (+36-1) 351-9483, (+36-1) 413-1924,
Fax: (+36-1) 351-9485
E-mail: hivatal@mgyk.hu Hivatali kapu: MGYK
KRID azonosító: 338169369(fu)
Web: www.mgyk.hu
Nyomtatható változat
2017. november 28.
EGIS asszisztensi

EGIS asszisztensi

 

BICSKEINÉ PELENCZEI ÉVA

A sellyei Aranysas Patika szakasszisztense. A díjat a Magyar Gyógyszerészi Kamara a szakma iránti elhivatottságáért és empatikus magatartásáért adományozza.

 

 

 

 

 

 

DÉR BEÁTA

A budapesti Áruház Patika szakasszisztense. A díjat a Magyar Gyógyszerészi Kamara a szakma iránti elhivatottságáért és empatikus magatartásáért adományozza. 

 

HANIS LÁSZLÓNÉ

A soproni Szebellédy gyógyszertár szakasszisztense. A díjat a Magyar Gyógyszerészi Kamara a szakma iránti elhivatottságáért és empatikus magatartásáért adományozza.

 

EGIS asszisztensi

 

NÉMETH ANITA KRISZTINA 

A veszprémi Csolnoky Ferenc Kórház, Intézeti szakasszisztense. A díjat a Magyar Gyógyszerészi Kamara a szakma iránti elhivatottságáért és az intézeti munkában való aktív közreműködéséért adományozza. 

 

 

 

 

 

EGIS asszisztensi

 

SEBESTYÉN ILDIKÓ

A szombathelyi Panacea Gyógyszertár szakasszisztense. A díjat a Magyar Gyógyszerészi Kamara a szakma iránti elhivatottságáért és empatikus magatartásáért adományozza. 

 

 

 

 

 

EGIS asszisztensi

 

SZEKERES LAJOSNÉ

A mezőkovácsházi Zöldkereszt Patika szakasszisztense. A díjat a Magyar Gyógyszerészi Kamara a szakma iránti elhivatottságáért és empatikus magatartásáért adományozza.

2018-2024 © MAGYAR GYÓGYSZERÉSZI KAMARA
hírlevél