Kapcsolat
H-1068 Budapest, Dózsa György út 86/b.
Tel.: (+36-1) 351-9483, (+36-1) 413-1924,
Fax: (+36-1) 351-9485
E-mail: hivatal@mgyk.hu Hivatali kapu: MGYK
KRID azonosító: 338169369(fu)
Web: www.mgyk.hu
Nyomtatható változat
2012. november 28.
Kelendőek az egészségügyi ösztöndíjak - orientpress.hu

A nemrégiben meghirdetett egészségügyi ösztöndíjak keretszámainak több mint egyharmadára már érkezett pályázat. A tavalyi nagy érdeklődés után idén ismét meghirdette a szakorvos- és szakgyógyszerész jelöltek anyagi körülményeinek javítását, valamint itthon és pályán tartását célzó ösztöndíj programjait az Emberi Erőforrások Minisztériumának Egészségügyért Felelős Államtitkársága. 

A cikk az orientpress.hu oldalon olvasható!

 

 

 

Tájékoztatás Gyógyszerészeknek - (A Magyar Gyógyszerészi Kamara Hírleveléből)

Ismételten kiírásra került a Than Károly Ösztöndíj szakgyógyszerész-jelöltek számára – Letölthető pályázati kiírás és pályázati adatlap!
Az Emberi Erőforrások Minisztériuma (EMMI) idén új ösztöndíjat hirdet meg a gyermekorvos-jelöltek számára a tavaly első alkalommal, a szakorvos- és szakgyógyszerész-jelölteknek kiírt ösztöndíjak ismételt kiírása mellett.
A pályázati felhívások mától olvashatók a www.eekh.hu oldalon. A pályázatokat folyamatosan, 2012. december 15-éig lehet benyújtani.
Az eekh.hu oldalon található linkek közül kiemeltük a szakgyógyszerész képzéssel kapcsolatos pályázati információkat, illetve az ösztöndíjjal kapcsolatos tudnivalókat tartalmazó anyagok linkjét:
Szakgyógyszerész-jelöltek Than Károly Ösztöndíja pályázati kiírás
Szakgyógyszerész-jelöltek Than Károly Ösztöndíja pályázati adatlap

(szente)

2018-2024 © MAGYAR GYÓGYSZERÉSZI KAMARA
hírlevél