Kapcsolat
H-1068 Budapest, Dózsa György út 86/b.
Tel.: (+36-1) 351-9483, (+36-1) 413-1924,
Fax: (+36-1) 351-9485
E-mail: hivatal@mgyk.hu Hivatali kapu: MGYK
KRID azonosító: 338169369(fu)
Web: www.mgyk.hu
Nyomtatható változat
2011. július 20.
Megjelent a PÁLYÁZATI KIÍRÁS! - Az Egészségügyi Engedélyezési és Közigazgatási Hivatal Nyílt Pályázatot Hirdet A Gyógyszerész Diplomával Rendelkezők Számára „Szakgyógyszerész-jelöltek Than Károly ÖSZTÖNDÍJÁRA”

A részletes pályázati anyag (nyomtatóbarát pdf formátumban) elérhető (honlapunkon is) itt:
Szakgyógyszerész-jelöltekThanKárolyÖSZTÖNDÍJ_kiírása.pdf

 


HÍRDETÉS!


Amennyiben Önt a KÖZTESTÜLETI NAPOK 2011
programja
érdekli ide kattintson!


Részlet a ma megjelent közleményből:

"A NEFMI Egészségügyért Felelős Államtitkársága a mai napon meghirdette a „Szakgyógyszerész-jelöltek Than Károly Ösztöndíjat”, valamint a „Szakorvosjelöltek Markusovszky Lajos Ösztöndíjat.” A pályázat a kormany.hu-n

(http://www.kormany.hu/hu/nemzeti-eroforras-miniszterium/egeszsegugyert-felelos-allamtitkarsag/hirek/mar-lehet-palyazni-a-szakorvosjelolt-osztondijra)

A pályázati dokumentumra (word formátumban) mutató direkt link! (a szerk.)

és az Egészségügyi Engedélyezési és Közigazgatási Hivatal  honlapján már elérhető és arra kérjük a négy oktató egyetemet, a Magyar Rezidens Szövetséget, a Magyar Kórházszövetséget, a Magyar Orvosi Kamarát, a Magyar Szakdolgozói Kamarát és a Magyar Gyógyszerészi Kamarát, hogy ők is hirdessék ezt a lehetőséget  az érintettek körében .

A  Nemzeti Erőforrás Minisztérium múlt héten jelentette be, hogy nettó havi 100 ezer forintos ösztöndíjjal kíván a szakorvos jelöltek jövedelmi helyzetén javítani. A pénzt pályázati úton ösztöndíj formájában kaphatják azok, akik vállalják, hogy a támogatás érdekében a szakképzés befejezését követően legalább annyi ideig fognak Magyarországon dolgozni, amennyi ideig a Szakorvosjelölt Támogatási Program által támogatásban részesülnek. A pályázónak ugyanakkor kötelezettséget kell vállalnia  arra is , hogy a betegellátással összefüggésben hálapénzt nem fogad el.

A szakorvosjelöltek számára meghirdetett ösztöndíj program az első üzenet a fiatal orvosok számára, az Egészségügyért Felelős Államtitkárság rövid időn belül, az egészségügyben dolgozókat érintő újabb bejelentést fog tenni."

 

2018-2024 © MAGYAR GYÓGYSZERÉSZI KAMARA
hírlevél