Kapcsolat
H-1068 Budapest, Dózsa György út 86/b.
Tel.: (+36-1) 351-9483, (+36-1) 413-1924,
Fax: (+36-1) 351-9485
E-mail: hivatal@mgyk.hu Hivatali kapu: MGYK
KRID azonosító: 338169369(fu)
Web: www.mgyk.hu
Nyomtatható változat
2012. május 31.
Patikanap a bizalom erősítéséért - a megyei napilapnak nyilatkozott Dr. Melczer Mária Ágnes, a IX. Országos Patikanap kapcsán - Békés Megyei Hírlap 2012. május 31.
Patikanap a bizalom erősítéséért - a megyei napilapban nyilatkozott Dr. Melczer Mária Ágnes, a IX. Országos Patikanap kapcsán -  Békés Megyei Hírlap 2012. május 31.   

A rövid interjúban elhangzó kérdések kapcsán Dr. Melczer Mária Ágnes elnök asszony elmondta, "az Országos Patikanap egyik célja a gyógyszertárak népszerűsítése, a lakossági bizalom erősítése. A békéscsabai országos megnyitó helyszínén szakmai program, orvos-gyógyszerész találkozó kerül megrendezésre."


A patikanap plakátja - pdf!

Meghívó az országos megnyitóra! (Nyomtatóbarát PDF!)

"Az aktuális kérdésekkel foglalkozunk majd, például a hatóanyag-alapú gyógyszerrendeléssel. A témák közt szerepel, hogy az életvitellel, táplálkozással, életmóddal összefüggő káros hatások, mint az elhízás, magas vérnyomás, magas koleszterinszint kivédésében miképp tud együttműködni orvos és gyógyszerész. Foglalkozunk továbbá a dohányzás káros hatásaival és a szenvedélybetegségekkel is."

A csatlakozó gyógyszertárak országszerte programokkal várják a lakosságot!

"A kollégáimmal egyre többet teszünk az egészségmegőrzésért. Ennek jegyében a gyógyszertárak a lehetőségeikhez képest szolgáltatásokkal, például szűrőprogramokkal kedveskednek a betérőknek. Van, ahol a kulisszák mögé is beengedik a betegeket, akik felügyelet mellett akár elkészíthetik a saját kenőcsüket is." - tájékoztatott a kamara megyei elnöke.

 

Forrás: Békés Megyei Hírlap

Az megrendezésre kerülő IX. Országos Patikanappal kapcsolatos információk oldalunkon!

2018-2024 © MAGYAR GYÓGYSZERÉSZI KAMARA
hírlevél