Kapcsolat
H-1068 Budapest, Dózsa György út 86/b.
Tel.: (+36-1) 351-9483, (+36-1) 413-1924,
Fax: (+36-1) 351-9485
E-mail: hivatal@mgyk.hu Hivatali kapu: MGYK
KRID azonosító: 338169369(fu)
Web: www.mgyk.hu
Nyomtatható változat
2014. március 03.
Jó mulatság volt… - Regionális Gyógyszerészbál - 2014. február 22. – MGYK B.-A.-Z. megyei szervezete

Jó mulatság volt… - Regionális Gyógyszerészbál - 2014. február 22. – MGYK B.-A.-Z. megyei szervezete

A Magyar Gyógyszerészi Kamara B.-A.-Z. megyei szervezete, második alkalommal rendezte meg a regionális gyógyszerészbált a patinás lillafüredi Palotaszállóban, 2014. február 22-én.
A helyszín csodálatos, a hangulat kitűnő volt. Kiváló ételek és italok kényeztették a bálozókat, és a hajnalig tartó, vérpezsdítő zene biztosította, hogy ne távozzunk plusz kilókkal.

A szálloda halljában wellcome-drink fogadta az érkezőket, a köszöntőkre már pezsgővel koccinthattunk. A régió öt megyéjéből (Borsod, Hajdú, Heves, Nógrád, Szabolcs) de még Pest megyéből is jöttek vendégek, így teltházzal indulhatott a mulatság.

Jó mulatság volt… - Regionális Gyógyszerészbál - 2014. február 22. – MGYK B.-A.-Z. megyei szervezeteElsőként dr. Nyíri László, majd dr. Hankó Zoltán köszöntötte a vendégeket. A vacsora felszolgálása közben Hajdu Tibor, főtámogatónk, a Béres Gyógyszergyár képviselője rövid kóstolót, ismertetetést tartott a Béres Szőlészet által felkínált szép borokról, így az étvágy maximálisan biztosított volt. A ízekre, de a mennyiségre sem lehetett panasz…

Az est háziasszonya a Barátok közt című sorozatból jól ismert Kiss Ramóna színésznő volt, a nyitótáncot kolléganőnk, a megyei kórházban dolgozó dr. Debreceni Rita gyógyszerésznő és barátai mutatták be, szemet gyönyörködtető és szórakoztató produkciójukkal.

Jó mulatság volt… - Regionális Gyógyszerészbál - 2014. február 22. – MGYK B.-A.-Z. megyei szervezeteA talpalávalót a tavaly is nagy sikert aratott Deme Trió húzta, a könnyűzenei paletta nagy klasszikusaitól a legfrissebb slágereket is tartalmazó repertoárjukat lézershow-val, diszkó-füsttel és -világítással tették még gazdagabbá. A táncparkett szinte soha nem volt üres, kivéve, a játék, a táncverseny és a tombolahúzás idején.

Kiss Ramóna a Barátok közt sorozat epizódjairól, szereplőiről tett fel kvíz kérdéseket, majd táncversenyen mérhették össze tudásukat a párok. Remek poénok, produkciók születtek, a közönség dőlt a nevetéstől a rosszabbnál rosszabb (tisztelet a kivételeknek), de igen leleményes válaszoktól…  A táncversenyt végül egy fiatal és egy középkorú pár nyerte holtversenyben, ami a „tapasztalt” zsűri bölcsességét dicséri.

Jó mulatság volt… - Regionális Gyógyszerészbál - 2014. február 22. – MGYK B.-A.-Z. megyei szervezeteÉjfél előtt találtak gazdára a tombolatárgyak, melyek összértéke csaknem hétszáz ezer forint volt, az asztal, melyen sorakoztak, szinte roskadozott. A NovoData most is egy LCD tévét adott át főnyereményként, a F.I.P Kongresszusra pedig a Galenus Kft. által felajánlott százezer forintos részvételi támogatást vehetett át a szerencsés nyertes.

Rendezvényünket nagyon sok cég és magánszemély támogatta, ezért e helyen lehetetlen felsorolni őket. Mindenesetre nélkülük nem lett volna ilyen sikeres és hangulatos a II. Regionális Gyógyszerész Bál.

EZÚTON IS KÖSZÖNET MINDANNYIUKNAK!

 

Dr. Nyíri László elnök
MGYK B.-A.-Z. megyei szervezete

2018-2023 © MAGYAR GYÓGYSZERÉSZI KAMARA
hírlevél