Kapcsolat
H-1068 Budapest, Dózsa György út 86/b.
Tel.: (+36-1) 351-9483, (+36-1) 413-1924,
Fax: (+36-1) 351-9485
E-mail: hivatal@mgyk.hu Hivatali kapu: MGYK
KRID azonosító: 338169369(fu)
Web: www.mgyk.hu
A Kamaráról
Joó Kristóf Tamás országos titkár

A gimnáziumot Esztergomban, az egyetemet Budapesten végeztem, 2013-ban kaptam diplomát. Felmenőim között több generációra visszamenőleg számos gyógyszerész is volt, így már gyerekként beleláthattam a szakma rejtelmeibe. Jelenleg is a családi patikában dolgozom Biatorbágyon.

A patikai munkám mellett mindig igyekeztem többet tenni szűkebb, ill. szélesebb környezetemért, kilépni a patika falai mögül, ezért is veszek részt néhány civil szervezet munkájában, így jutottam el a Kamarába is. Az országos küldöttgyűlésen először mint érdeklődő jelentem meg. Több cikluson át a Pest Megyei Etikai Bizottság tagja voltam. Végtelenül érdekes volt, ahogyan ott szembesültem – kiszakadva a családi patika nyugalmából – a számos, gyógyszerészet egészét érintő, kérdéssel, problémával, mint például különféle felügyeleti vizsgálatok eredményei, ügyeleti és elszámolási kérdések, vitás ügyek és perek.

Az előbbiekben felsoroltakat a jog eszközeivel kezeltük, mely eszközök azonban nem orvosoltak minden egyes problémát, nem is volt feladatuk. Elnökségi tagként nemcsak a problémák felkutatása és valamiféle jogi kezelés lesz a feladatom, hanem hozzájárulhatok a megoldáshoz is, akár egy válaszlépés kidolgozásában, akár annak kivitelezésében.

2023-ban kerültem a megyei majd az országos elnökségbe.

Házas vagyok és két kis gyermekem van.

 

 

2018-2024 © MAGYAR GYÓGYSZERÉSZI KAMARA
hírlevél