Kapcsolat
H-1068 Budapest, Dózsa György út 86/b.
Tel.: (+36-1) 351-9483, (+36-1) 413-1924,
Fax: (+36-1) 351-9485
E-mail: hivatal@mgyk.hu Hivatali kapu: MGYK
KRID azonosító: 338169369(fu)
Web: www.mgyk.hu
Nyomtatható változat
2021. augusztus 31.
Meghívó a FESZ XX. Országos Szakmai Kongresszusára – FESZ

Meghívó a FESZ XX. Országos Szakmai Kongresszusára – FESZ

A gyógyászati segédeszköz gyártó és forgalmazó egészségügyi szolgáltatók országos szervezete, a Forgalmazók az Egészségért Szövetség (FESZ) 2021. szeptember 24-26. között Kecskeméten rendezi meg XX. Országos Szakmai Kongresszusát, melynek címe,

Emberöltő a betegek szolgálatában...

Rendezvényünk programját két téma köré csoportosítottuk. A megnyitót követően, a terveink szerint, az Egészségpolitika Szekcióban az EMMI egészségügyi, szociális és fejlesztéspolitikai államtitkárságai, az EGINOK Kft, valamint a Magyar Egészség-gazdaságtani Társaság képviselői tájékoztatják a résztvevőket a területek aktuális döntéseiről és a tervezett intézkedésekről.  A támogatással igénybe vehető eszközök finanszírozási rendszerét évek óta feszíti az árindexálás elmaradása. A megkövesedett támogatási lista gyártási, forgalmazási költségektől elmaradó közfinanszírozott árainak hatásait péntek délután, kerekasztal beszélgetésen vitatják meg a forgalmazó szakmai szervezetek, az orvos szakma és a betegszervezetek vezetői.

A Kongresszus 2. napján az Nemzeti Népegészségügyi Központ, az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér és az OGYEI Orvostechnikai Főosztályának munkatársai tartanak előadásokat a segédeszköz ellátás aktuális szabályozásáról. A kongresszus az innovatív gyógyászati eszközök bemutatásával zárul.

A korábbi évekhez hasonlóan a kongresszus programja pontszerző továbbképzésként akkreditált. A továbbképzés a  felnőtt ápolás és gondozás ● gyermek ápolás és gondozás ● általános és elektrofiziológiai asszisztencia ● gyógyszertári ellátás ● mozgás és fizioterápia ● és a rehabilitáció szakmacsoportok szakdolgozói részére pontszerző.

A továbbképzés nyilvántartási száma SZTK-A-50019/2020; pontértéke: 16 

A Forgalmazók az Egészségért Szövetség gyártó, importőr és nagykereskedő tagvállalatai a rendezvényterem melletti kiállítói területen mutatják be a Magyarországon beszerezhető gyógyászati és ápolási segédeszközöket, termék újdonságokat. Több kiállító partner akciós árakat biztosít a FESZ Kongresszusán történő rendelésekre.                                                       

Dr. Margitai Barnabás
elnök

Színvonalas szakmai programmal, professzionális előadókkal, kedvező kiállítói ajánlatokkal várjuk rendezvényünkön.

Jelentkezés és regisztráció az alábbi elérhetőségeken:

Regisztráció                                       Kiállítói regisztráció                                       Program

Kérdés esetén forduljanak bizalommal a Forgalmazók az Egészségért Szövetség munkatársaihoz az alábbi elérhetőségeken:

Telefon: +36 1 428 0747; E-mail: forgalmazok@gyogyasz.hu

2018-2024 © MAGYAR GYÓGYSZERÉSZI KAMARA
hírlevél