Impresszum, jogi nyilatkozat


a Magyar Gyógyszerészi Kamara honlapja - mgyk.hu

A NEMZETI MÉDIA ÉS HÍRKÖZLÉSI IGAZGATÓSÁG 2011. jĂșlus 04. napjĂĄval nyilvĂĄntartĂĄsba vette, internetes ĂșjsĂĄgkĂ©nt.

Impresszum

Kiadja a Magyar Gyógyszerészi Kamara
FelelƑs kiadĂł: dr. HankĂł ZoltĂĄn elnök

KIADÓ ÉS SZERKESZTƐSÉG:
1068 Budapest, DĂłzsa György Ășt 86/b.

mgyk.hu szerkesztƑ: mgykmedia@mgyk.hu

Magyar Gyógyszerészi Kamara Orszågos Hivatala
1068 Budapest, DĂłzsa György Ășt 86/b.
Tel.: (+36-1) 351-94-83
Fax: (+36-1) 351-94-85
e-mail: hivatal@mgyk.hu

MĂ©diaajĂĄnlat

Tisztelt ÉrdeklƑdƑ!

HirdetĂ©sek valamint szakmai tartalmak - a www.mgyk.hu oldalon Ă©s/vagy az online GyĂłgyszerĂ©szi HĂ­rlevĂ©lben - tötĂ©nƑ megjelentetĂ©sĂ©vel kapcsolatos ajĂĄnlatkĂ©rĂ©ssel, kĂ©rjĂŒk, a Magyar GyĂłgyszerĂ©szi Kamara OrszĂĄgos HivatalĂĄhoz forduljon, a hivatal@mgyk.hu cĂ­men!

Jogi nyilatkozat

A honlapon talĂĄlhatĂł informĂĄciĂłk cĂ©lja az egĂ©szsĂ©gĂŒgyi ismeretek bƑvĂ­tĂ©se, de ez nem helyettesĂ­ti a gyĂłgyszerĂ©sz, az orvos vagy mĂĄs szakember felkeresĂ©sĂ©t!

A mgyk.hu Közös dolgaink rovatĂĄban közöltekkel Ă©s a honlapon szemlĂ©zett Ă­rĂĄsok tartalmĂĄval, szerkesztƑsĂ©gĂŒnk nem feltĂ©tlenĂŒl Ă©rt egyet, azok nem a Magyar GyĂłgyszerĂ©szi Kamara hivatalos ĂĄllĂĄspontjĂĄt tĂŒkrözik.

Honlapunk a lehetƑsĂ©geihez mĂ©rten a gyĂłgyszerĂ©szetet Ă©rintƑ, lehetƑ legtöbb informĂĄciĂłt szeretnĂ© megosztani az olvasĂłkkal, abban az esetben is, ha a kĂŒlsƑ forrĂĄsbĂłl szĂĄrmazĂł Ă­rĂĄsok tartalmĂĄval nem, vagy nem teljes mĂ©rtĂ©kben Ă©rt egyet.A weboldalon megjelenƑ anyagoknĂĄl forrĂĄsmegjelölĂ©st alkalmazunk, a szöveges Ă©s egyĂ©b tartalmakkal kapcsolatban minden jog fenntartva!

Rendszergazda–fejlesztƑ: eVisit Kft.