Tagsági viszonnyal kapcsolatos nyomtatványok


Nyilatkozat az MGYK-nak fizetendő tagdíj átvállalásáról (nem gyógyszertárak részére) (feltöltés: 2023. december 20.): tagdij-atvallalo-2024.doc

Adatlap tagdíj fizetéshez – gyógyszertárak részére (elektronikus nyomtatvány)
Intézze elektronikus nyomtatványkitöltőn keresztül:
https://magyarorszag.hu/szuf_ugyleiras?id=2747ed88-b53e-4592-8c6c-33d183204c3b

Kérelem kamarai tagság megszüntetésére (2022. január 5.): megszüntetes.docx, vagy intézze elektronikusan a  magyarorszag.hu-n keresztül az e-ügyintézés keretében:
MAGYAR GYÓGYSZERÉSZI KAMARA TAGSÁG MEGSZÜNTETÉSÉRE IRÁNYULÓ ELJÁRÁS (magyarorszag.hu)

Kérelem kamarai tagság szüneteltetésére (2022. január 5.): szuneteltetes.docx, vagy intézze elektronikusan a  magyarorszag.hu-n keresztül az e-ügyintézés keretében:
MAGYAR GYÓGYSZERÉSZI KAMARA TAGSÁGI VISZONY SZÜNETELTETÉSÉRE IRÁNYULÓ ELJÁRÁS (magyarorszag.hu)

Szüneteltett kamarai tagság helyreállítási kérelme (2022. január 5.):helyreallitas.docx, vagy intézze elektronikusan a  magyarorszag.hu-n keresztül az e-ügyintézés keretében:
MAGYAR GYÓGYSZERÉSZI KAMARA SZÜNETELTETETT TAGSÁGI VISZONY HELYREÁLLÍTÁSÁRA IRÁNYULÓ ELJÁRÁS (magyarorszag.hu)

Átjelentkezési kérelem másik területi szervezethez (2022. január 5.): atjelentkezes.docx, vagy intézze elektronikusan a  magyarorszag.hu-n keresztül az e-ügyintézés keretében: 
MAGYAR GYÓGYSZERÉSZI KAMARA ÁTJELENTKEZÉSI KÉRELEM (magyarorszag.hu)

Az MGYK tagfelvétei (kérelem) adatlapja (2022. január 5.): tagfelvetel.docx, vagy intézze elektronikusan a  magyarorszag.hu-n keresztül az e-ügyintézés keretében: 
MAGYAR GYÓGYSZERÉSZI KAMARA TAGFELVÉTEL (magyarorszag.hu)

Adatváltozás bejelentő lap a tagnyilvántartáshoz: Adatváltozást bejelentő lap.doc, vagy intézze elektronikusan a  magyarorszag.hu-n keresztül az e-ügyintézés keretében:
MAGYAR GYÓGYSZERÉSZI KAMARA ADATVÁLTOZÁS BEJELENTÉSE (magyarorszag.hu)