Fejlesztői köszöntő


Megtiszteltetés, hogy a Magyar Gyógyszerészi Kamara lehetőséget biztosít, hogy az új honlap átadásakor pár szóban összefoglaljam az elért eredményeket, bemutassam az új honlapot.

Múlt év decemberében nagy örömmel értesültünk, hogy a Magyar Gyógyszerészi Kamara honlapjának megújítására kiírt versenytárgyaláson a Kamara cégünkbe, a Pentacom Kft.-be helyezte bizalmát.

Az azóta eltelt közel 4 hónapban igyekeztünk mindent megtenni azért, hogy a Kamara elvárásait szem előtt tartva egy könnyen kezelhető, informatív és a kamarai tagságot minden szempontból kiszolgáló honlap jöjjön létre.

A fejlesztés során külön figyelmet fordítottunk arra, hogy a korábbi honlap már megszokott és így ismerős struktúráját ne borítsuk föl, a visszatérő látogatók ismerős menüzéssel, menüpontokkal találkozzanak.

Arculatilag egy bár kinézetében modern és dinamikus, de a kamarai hagyományokat tiszteletben tartó oldal jött létre.

Talán kevésbé látványos eredmény, hogy a Kamara munkatársai egy rendkívül ergonómikus adminisztrációs felülethez jutnak a fejlesztésnek köszönhetően, így a Kamara mindennapjai, eredményei szinte azonnal megjelenhetnek az oldalon.

Érdemes még szót ejtenem a hírlevélről, amely minden héten eljut a gyógyszerészekhez, ezzel növelve a kamarai kommunikáció hatékonyságát.

A fejlesztés befejezéséhez közeledve szeretném megköszönni a Kamara munkatársainak közreműködését és türelmét, azt a sok segítséget, amelyet a közös munka során tőlük kaptunk.

Remélem, hogy Önök - munkánk szempontjából legfontosabb csoport - a honlap látogatói elégedettek lesznek a fejlesztés végtermékével és a szoftver használata során pontos és gyors tájékozódásra nyílik lehetőségük.

Kérem, hogy amennyiben bármilyen kérdésük merülne fel, úgy velem a kapcsolatot felvenni szíveskedjenek a losonczi.balazs@pentacom.hu e-mail címen.


Tisztelettel köszöntve Önöket az új honlapon,

Losonczi Balázs
ügyvezető