Tájékoztató a Varga Cseppekel kapcsolatban


A cég az alábbi közleményt adta ki. További részletes információk: 72/552-480 számon.

Vigyázat - hamisítják a Varga Cseppet!

Sajnálattal tájékoztatjuk Önöket, hogy bekövetkezett az, amit sohasem képzeltünk: hamisítják a "Varga Cseppek" hajhullás elleni (zöld dobozos) termékünket. Az első vizsgálatokból kiderült, hogy a hamis termékből az elmúlt hónapokban 118/07 gyártási számmal és 2009.09. lejárati dátummal nagy mennyiség került forgalomba.
A hamisítványok külsőleg megtévesztésig hasonlóak az eredeti termékhez, azonban a hamis termék oldalán található gyártási számról (118/07) és lejárati dátumról (2009.09.) mégis nagyon egyszerűen felismerhetők.
Kérjük Önöket, hogy a fenti gyártási számú és lejárati dátumú hamis, ismeretlen eredetű és hatástalan termékeket ne vásárolják meg! Az ettől eltérő gyártási számú és lejárati dátumú termékek eredetiek és teljes biztonsággal vásárolhatók.

A termékhamisítók visszaéltek készítményünk sikerével, az évek során kialakult hírnevével és vásárlóink bizalmával. A hamisítással több ezer jóhiszemű embert csaptak be és károsítottak meg. A Varga Cseppek Kft. felelősséggel tartozik a termékeit használókkal szemben, ezért a bizonytalan eredetű és hatástalan terméket a Béres Egészségtár Kft. segítségével a gyógyszertárakon keresztül bevonja és saját költségére eredeti termékre cseréli ki.

A jövőbeli termékhamisítás lehetőségének teljes kizárása érdekében a Varga Cseppek Kft. intézkedik készítményeink egyedi azonosítójellel történő ellátásáról és egyben jövőbeni forgalmazásuk biztonságáról. 
A példátlan mértékű termékhamisítás miatt azonnal büntetőeljárást kezdeményeztünk.