Anoli díj – 2018 – MGYT


A Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság Gyógyszeranalitikai Szakosztálya pályázatot hirdet fiatal gyógyszerészek, vegyészek és vegyészmérnökök illetve gyógyszerész, vegyész és vegyészmérnök hallgatókszámára az alábbi feltételek szerint:

A pályázatban résztvev?k olyan fiatalok lehetnek, akik a gyógyszerkémia, gyógyszertechnológia, farmakológia, farmakognózia területén gyógyszerek és/vagy gyógyszerhatóanyagok (metabolitok) analitikai (kémiai, biológiai, mikrobiológiai) vizsgálatában fejtenek ki jelent?s szakmai munkásságot.

A pályázat által elnyerhet? összeg 2018. évben megrendezésre kerül?, hazai vagy külföldi konferencián vagy tanulmányúton  való  részvételre  fordítható,  az   MGYT  nevére  és  címére  kiállított  repül?-,  vonatjegy, szállásköltség vagy részvételi díjról szóló számla alapján.

A pályázat 2 kategóriában kerül kiírásra:

1. ANOLI DÍJ - kutatói kategória                           100.000,- Ft

2. ANOLI DÍJ - hallgatói kategória                          50.000,- Ft

kutatói kategóriában pályázhatnak azok a fiatal, 35. életévüket még be nem töltött gyógyszerészek, vegyészek, vegyészmérnökök vagy gyógyszerész, vegyész és vegyészmérnök Ph.D. hallgatók, akik az MGYT tagjai és tevékenységüket a fent megjelölt területen végzik.

További részletek:

http://www.mgyt.hu/hu/rendezveny-hirek/378-anoli-dij-2018