Online egészségkommunikáció - térítésmentes tanulmány - Szinapszis


Tisztelt Partnerünk!
A lakossági egészségügyi tájékozódási szokások, valamint az egészséggel, betegséggel kapcsolatos internetes információszerzési trendek régóta a Szinapszis kiemelt kutatási témái közé tartoznak. Az elmúlt több mint tíz év során számos tanulmányunk jelent meg ezen témákról, amikkel támogattuk gyógyszeripari ügyfeleinket.
Ezek sorába tartozik legújabb, Online egészségkommunikáció cím? tanulmányunk, melyet szeretnénk a figyelmébe ajánlani.

Ebben áttekintést nyújtunk az egészségügyi tájékozódás volumenér?l, csatornáiról, az egészségportálokról és egyéb tartalomszolgáltatókról, a látogatókról és a látogatói érdekl?dés irányairól, mindezt összefüggéseiben elhelyezve. Szándékunk, hogy a különböz? adatforrások és empirikus mérések felhasználásával minél teljesebb képet mutassunk az egészségügyi kommunikáció egészér?l, annak a nem mért vagy nem hozzáférhet? szegmensér?l, "szürke zónájáról" is. Az anyag terjedelme: 50 oldal.

 

A tanulmány térítésmentesen letölthet? innen.

 

Bízunk benne, hogy érdekesnek találja a fenti témákat és hasznosnak ítéli a tanulmányt. Amennyiben kérdései merülnek fel, szívesen állunk rendelkezésére, konzultáljunk! Örömmel várjuk visszajelzését.

Tisztelettel,
Szinapszis Piackutató és Tanácsadó Kft.
A Quercus cégcsoport tagja