SZAKGYÓGYSZERÉSZKÉPZÉS PÉCSETT - JELENTKEZÉSI INFORMÁCIÓK - GYTK.PTE.HU


A Pécsi Tudományegyetem Gyógyszerésztudományi Kar szeretettel várja azon diplomás gyógyszerész kollégák jelentkezését, akik szakgyógyszerészi képesítést kívánnak megszerezni a Pécsett meghirdetett 8 alap-szakképesítésre.

Mindhárom szakirányra – Gyógyszerellátási gyógyszerészet, Kórházi-klinikai gyógyszerészet és Ipari gyógyszerészet – várjuk a kollégák jelentkezését!

A megújult szakképzési programmal célunk, hogy olyan ismeretek nyújtsunk a szakgyógyszerész jelöltek részére, amelyek a graduális képzés során nem kell? mélységgel kerültek érintésre és egyúttal a mindennapi munka során nélkülözhetetlenek.

A képzés második évét?l a három alapterületnek megfelel? szakmaterület-specifikus szakképzési tematika kialakítására is sor kerül. Ezen felül lehet?séget biztosítunk szakképesítés specifikus kiegészít? képzési elemekre is (pl.: pécsi kórházi hétvége).

A szeminárium jelleg? oktatásban kiemelt szerepet kap az önképzés és a gyakorlati esetek feldolgozása. Gyakorló szakemberek és klinikusok bevonásával célunk a szakgyógyszerész jelöltek önálló munkájának, döntéshozó képességének fejlesztése.

A pécsi Kar honlapjának "Oktatás" menüje alatt található "Szakgyógyszerészképzés" felületén  (http://gytk.pte.hu/hu/menu/menupont/125)  bemutatjuk a:

- Jelentkezéssel kapcsolatos tudnivalókat;

- Meghirdetett alap-szakképesítéseket és képzési díjakat;

- Ugyanitt olvasható a pécsi szakképzés részletes tematikája és az el?adások/szemináriumok címe.

 

Kérjük, továbbítsa érdekl?d? kollégái és munkatársai számára a fenti információkat!

Részletes információk a PTE Gyógyszerésztudományi Kar honlapján olvashatóak:

http://gytk.pte.hu/hu/menu/menupont/125