Találkoztak a fiatal a gyógyszerészek


Találkoztak a fiatal a gyógyszerészek2019. február 2-án, szombaton került megrendezésre az MGYK Budapesti és a Pest Megyei Szervezeteinek szervezésében a Fiatal Gyógyszerészek Találkozója, amelyen több megyéből is részt vettek fiatal gyógyszerészek.

Az esemény létrejöttét a Budapesti Szervezet részéről dr. Fischer Anna és dr. Puhl Eszter, a Pest Megyei Szervezet részéről pedig dr. Vass Viktória és dr. Nagy Vilmos segítette, Budapest egyik színvonalas szórakozóhelyén, a Neverland bárban. A tematika a 80-as évek diszkópartija volt, sokan jelentek meg korhű öltözékben. A korlátlan étel- és italfogyasztás  mellett a szabadulószoba használatára is lehetőség volt. Egész este Dj szolgáltatta a zenét.

Dr. Gutay Tibor és dr. Nagy Vilmos kilenc órakor nyitotta meg a találkozót: örömüket fejezték ki, hogy ilyen nagy, hetven fős lelkes társaság jött össze az eseményre, majd megköszönték a Magyar Gyógyszerész Kamarának és a Békéshelp Nonprofit Kft-nek az est létrejöttéhez adott támogatást. A tombolát több cég, gyógyszergyártók, nagykereskedők és gyógyszertárak támogatták (MGYK Budapesti Szervezete, MGYK Pest Megyei Szervezete, Béres, Naturland, Uriage, Viridis Pharma, Fehérvár Gyógyszertár, Erzsébet Gyógyszertár), akiknek ezt ezúton is köszönjük!

A találkozóval egyebek mellett célunk volt az is, hogy a február 9-én megrendezésre kerülő 25. Országos Gyógyszeresz Bált is népszerűsítsük a fiatalok körében, így többek között a Budapesti és a Pest megyei szervezetek részéről felajánlott sétáló és vacsorás páros tiszteletjegyek voltak a sorsolás főnyereményei.

A csapat már szervezi a következő eseményt, ami reméljük, hasonlóan jó hangulatú lesz és amit még nagyobb érdeklődés övez majd!

Dr. Fischer Anna

Találkoztak a fiatal a gyógyszerészekTalálkoztak a fiatal a gyógyszerészekTalálkoztak a fiatal a gyógyszerészekTalálkoztak a fiatal a gyógyszerészekTalálkoztak a fiatal a gyógyszerészekTalálkoztak a fiatal a gyógyszerészekTalálkoztak a fiatal a gyógyszerészekTalálkoztak a fiatal a gyógyszerészekTalálkoztak a fiatal a gyógyszerészekTalálkoztak a fiatal a gyógyszerészek