Kapcsolat
H-1068 Budapest, Dózsa György út 86/b.
Tel.: (+36-1) 351-9483, (+36-1) 413-1924,
Fax: (+36-1) 351-9485
E-mail: hivatal@mgyk.hu Hivatali kapu: MGYK
KRID azonosító: 338169369(fu)
Web: www.mgyk.hu
Nyomtatható változat
2024. április 06.
Mit várok a vándorgyűléstől? – Dr. Bodor Áron

Mit várok a vándorgyűléstől? – Dr. Bodor ÁronA rendezvény programja alapján azt lesz képes bemutatni, hogy mit várhatunk, és mit nem várhatunk el a Kamarától, illetve miben tud és képes segíteni a köztestület. Épp ezért minden érdeklődőnek jó szívvel ajánlom. Az újra való nyitottság nélkül nem képzelhető el egy folyamatosan változó, fejlődő szakma jövője, ennek ismertetésére vállalkoztak a szervezők.

Ugyanakkor a pénteki nap folyamán szót és teret kapnak olyan piaci és politikai szereplők, döntéshozók, akikkel a Kamara állandó kapcsolatot ápol. Remélhetőleg sok kérdésre kapunk tőlük választ, bizonyos esetekben pedig azok hiánya is beszédes lehet.

Akit érdekel, hogy mitől lehetne jobb, akkor is, ha bizonyos szituációk jelenleg úgy állnak, hogy innen szép nyerni, az jöjjön csak el tájékozódni.

Személy szerint a Kamara „önkormányzatiságának” egyik fontos aspektusa is szerepet kap. A csütörtöki, vezetőségi nap részeként a szakma etikájáról értekezünk majd. Az MGYK részeként működik hivatásunk lelkiismereteként tekinthető apparátus a tavalyi tisztújításon jelentősen átalakult, illetve több újdonsággal bővült az Alapszabály és az Etikai Kódex 2023-as módosításával. Remélhetőleg nyélbe tudjuk ütni az MGYK történetének első etikai állásfoglalását is.

Dr. Bodor Áron

2018-2024 © MAGYAR GYÓGYSZERÉSZI KAMARA
hírlevél