Kapcsolat
H-1068 Budapest, Dózsa György út 86/b.
Tel.: (+36-1) 351-9483, (+36-1) 413-1924,
Fax: (+36-1) 351-9485
E-mail: hivatal@mgyk.hu Hivatali kapu: MGYK
KRID azonosító: 338169369(fu)
Web: www.mgyk.hu
Nyomtatható változat
2019. augusztus 01.
Módosultak az EGIS díjak szabályzatai

A Magyar Gyógyszerészi Kamara (MGYK) 2019. július 11-i elnökség ülésére a Területi elnökök értekezletének (TEÉ) elnöke beterjesztette az EGIS díjak odaítélési szabályzatának módosítási javaslatát, úgymint a „Kiváló Gyógyszerészi Gondozásért Díj"-at (alapítva 2016-ban) és a„Kiváló Gyógyszertári Asszisztensi Díj"-at (alapítva 2017-ben). Azért volt szükség erre, mert a felterjesztések határidejét és szolgálati útját a korábbi évek tapasztalata alapján egyértelműsíteni kellett. Az elnökség a módosításokat egyhangúlag elfogadta.

Fontos volt pontosítani, hogy a „Kiváló Gyógyszerészi Gondozásért Díjra” előterjesztést bármelyik kamarai tag tehet az MGYK területi szervezetek elnökének címezve, aki a beérkezett előterjesztések közül az elnökséggel egyeztetve választja ki a továbbküldendő felterjesztést – területei szervezetenként egy (Budapest kettő). A „Kiváló Gyógyszertári Asszisztensi Díjra” pedig bármely személyi jogos gyógyszerész és a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara területi szervezetei tehetnek, szintén az MGYK területi szervezet elnökének címezve. Itt is a MGYK területi szervezetének elnöksége döntése után terjeszthető fel a TEÉ-nek a javaslat – szintén területei szervezetenként egy (Budapest kettő).

Az előterjesztések benyújtásának határideje augusztus 31-re módosult, míg a területi szervezeteknek a felterjesztéseket legkésőbb tárgyév szeptember 30-ig kell megtenni a TEÉ felé.

A módosított szabályzatok az alábbiakban találhatók.

Dr. Brezanóczy Ferenc
elnök, TEÉ

A „Kiváló Gyógyszerészi Gondozásért Díj” odaítélési szabályzata - mellékletekkel

A „Kiváló Gyógyszertári Asszisztensi Díj” odaítélési szabályzata - mellékletekkel

2018-2023 © MAGYAR GYÓGYSZERÉSZI KAMARA
hírlevél