Kapcsolat
H-1068 Budapest, Dózsa György út 86/b.
Tel.: (+36-1) 351-9483, (+36-1) 413-1924,
Fax: (+36-1) 351-9485
E-mail: hivatal@mgyk.hu Hivatali kapu: MGYK
KRID azonosító: 338169369(fu)
Web: www.mgyk.hu
Nyomtatható változat
2022. július 05.
Semmelweis nap: Elismeréseket, kinevezéseket adtak át Békéscsabán - behir.hu

A Békés Megyei Központi Kórház Dr. Réthy Pál Tagkórháza július 4-én, a békéscsabai városháza dísztermében tartotta Semmelweis napi ünnepségét.

...„Békéscsaba Egészségügyéért” kitüntetetést kapott dr. Melczer Mária és Kovácsné Balogh Ildikó

 Dr. Melczer Mária:... Az egyetem elvégzése óta folyamatos a betegekkel való kapcsolata, akiket nagy szeretettel és gondossággal szolgált és szolgál a mai napig. 1994 óta meghatározó szerepet vállal a Magyar Gyógyszerészeti Kamarában, 2006 óta elnökként képviseli a megye gyógyszerészeinek érdekeit. Pályafutása során több kitüntetésben és elismerésben részesült. Hitvallása szerint: „Az etikus, hagyományokon alapuló gyógyszerészetben hisz, mely a beteg, elesett ember szolgálatában teljesedik ki.” A helyi közösséget nemcsak gyógyszerészként, de mint az evangélikus egyház presbitere, jegyzője is szolgálja. Dr. Melczer Mária elkötelezett és áldozatos munkát végzett és végez. Munkájában kiemelt figyelmet fordít a lakossági igények magas színvonalú kiszolgálására. A több mint 50 év óta végzett elhivatott, lelkiismeretes, eredményes és színvonalas munkája méltó elismerését fejezi ki a „Békéscsaba Egészségügyéért” kitüntetés.

Kovácsné Balogh Ildikó: ...2016. április 1-től a Békés Megyei Központi Kórház egyik stratégiailag fontos tevékenységének irányításával bízták meg a döntéselőkészítési osztály vezetőjeként. Munkájában fontos szerepe van a csapatmunkának, ezért törekszik az osztályon belül, valamint a társosztályokkal, gyógyító egységekkel is nyitott és őszinte kommunikációt kialakítani, a közös célok megvalósítása érdekében.

Az intézmény működésében jelentős változásokat eredményezett a 2020 tavasza óta tartó koronavírus járvány. Kezdetektől kiemelkedő aktivitással vesz részt a betegellátás folyamatosságát biztosító intézményi struktúramódosítások meghatározásában, az oltások adminisztratív feladatainak szervezésében és a mindennapi adatszolgáltatások biztosításában. Eddigi pályafutásának méltó elismerését fejezi ki a „Békéscsaba Egészségügyéért” kitüntetés adományozása....

https://behir.hu/semmelweis-nap-elismereseket-kinevezeseket-adtak-at-bekescsaban

 

2018-2023 © MAGYAR GYÓGYSZERÉSZI KAMARA
hírlevél