Kapcsolat
H-1068 Budapest, Dózsa György út 86/b.
Tel.: (+36-1) 351-9483, (+36-1) 413-1924,
Fax: (+36-1) 351-9485
E-mail: hivatal@mgyk.hu Hivatali kapu: MGYK
KRID azonosító: 338169369(fu)
Web: www.mgyk.hu
Nyomtatható változat
2024. február 27.
Visszatértünk! – A XXVII. Gyógyszerész Bálról

Visszatértünk! – A XXVII. Gyógyszerész Bálról „Visszatérünk!” mottóval került meghirdetésre a XXVII. Gyógyszerész Bál, amelyre a Békéshelp Kft. szervezésében február 24-én, a budapesti Stefánia Palotában került sor.

A báli szezon végén vagyunk, mégis igazi báli érzés fogadta a vendégeket a Stefánia Palota díszes fogadó szalonjában. A hangulatról gondoskodó szervezők  biztosították, hogy a résztvevők pezsgős koccintásokkal  köszönthessék régen nem látott barátaikat, kollégáikat. Táncos bemutató, open bár, fotózási lehetőség, tombolaszelvények vásárlása tette izgalmassá a díszterembe való belépést, az asztalok elfoglalását a 19 órakor kezdődő megnyitó beszédekig

Házigazdaként dr. Tátrai Tibor vezette a műsort, aki a bál tematikájával kapcsolatos gondolatait osztotta meg a részvevőkkel, kiemelve a rendezvény támogatóit. Dr. Nyíri László, a Területi Elnökök Értekezlete elnöke követte őt, aki szólt a bál céljáról, a gyógyszerészi hivatást összetartó erejéről. Ezután dr. Hankó Zoltán, a Magyar Gyógyszerészi Kamara elnöke köszöntötte a résztvevőket, illetve a megjelent meghívott vendégeket: dr. Kincses Gyula korábbi MOK elnököt, dr. Balogh Zoltán MESZK elnököt, dr. El Koulali Zakariás országos tiszti főgyógyszerészt, dr. Greskovits Dávid MAGYOSZ elnököt, prof. dr. Bácskay Ildikót, a DOTE GYTK dékánját, prof. dr. Antal Istvánt, az SE GYTK dékánját és Kaló Tamást, a Gyógyszer-nagykereskedők Szövetsége alelnökét.

Visszatértünk! – A XXVII. Gyógyszerész Bálról A több ízletes fogásból álló svédasztalos vacsora elfogyasztása után a musical-énekes világból jól ismert színésznő Sári Éva, művésznevén Sári Évi műsora következett. A Kollagi Show and Dance táncosaival színesített műsorában a 70-es, 80-as évek zenei világából ismert slágereknek tapsolhattunk. Ezután a tánckedvelők nagy örömére. következő műsorszámként beindult a DJ által összeállított retro disco program. Ezt követte az előre beharangozott, a disco hagyományoknak megfelelően beöltözöttek versenye és az eredményhirdetés. A "zsűri" tanácstalanságát megoldva egy zseniális ötlet alapján minden résztvevő első helyezést érdemelt. Ezután ismét táncra perdülhettek a táncos kedvűek, vagy kóstolgathatták az open bár italkülönlegességeit, saját költségükre.

A táncot kétszer szakították meg a szervezők. Az egyik a tombolára bocsátott tárgyak – összesen 33 nyeremény – sorsolása, a másik négy, a helyszínen verbuvált csapat zeneszám felismerő versenye volt.

Éjjel 12 órakor megérkezett a hagyományos éjféli büfé, disznótoros és vega töltött káposzta formájában. Ezután már csak a táncot ropták a bálozók hajnalig.

Nagyon jó hangulatú, sikeres rendezvény volt, köszönhetően a Békéshelp Kft. és a Kamara munkatársainak, továbbá a bát támogatóinak.

Jövőre ugyanígy szeretnénk!

Zalai Károly
Fotó: Vécsei Gergely

Arany fokozatú támogató
Goodwill Pharma Nyrt.
Ezüst fokozatú támogatók
BENU Magyarország Zrt. 
Hungaropharma Zrt.
MEDITOP Gyógyszeripari Kft. 

Novodata Számítástechnikai Zrt.+Lx Line Kft.  
Phoenix Pharma Zrt.

Bronz fokozatú támogatók
Csanád Pharma Gyógyszer Kereskedelmi Kft.
ExtractumPharma Zrt.
Viridis Pharma Gyógyszernagykereskedelmi Kft.  

Támogatóink
Atasi Team Kft.
Bioextra Zrt.
Fejér vármegyei szervezet (MGYK)
Galenus Gyógyszerészeti Lap- és Könyvkiadó Kft.
Hajdú-Bihar vármegyei szervezet (MGYK)
HC Pointer Kft.

Komárom-Esztergom vármegyei szervezet (MGYK)
Zala vármegyei szervezet (MGYK)  

 

Galéria

Visszatértünk! – A XXVII. Gyógyszerész Bálról

Visszatértünk! – A XXVII. Gyógyszerész Bálról

Visszatértünk! – A XXVII. Gyógyszerész Bálról

 

Visszatértünk! – A XXVII. Gyógyszerész Bálról

 

Visszatértünk! – A XXVII. Gyógyszerész Bálról

 

2018-2024 © MAGYAR GYÓGYSZERÉSZI KAMARA
hírlevél