Kapcsolat
H-1068 Budapest, Dózsa György út 86/b.
Tel.: (+36-1) 351-9483, (+36-1) 413-1924,
Fax: (+36-1) 351-9485
E-mail: hivatal@mgyk.hu Hivatali kapu: MGYK
KRID azonosító: 338169369(fu)
Web: www.mgyk.hu
Nyomtatható változat
2024. február 11.
Visszatérünk! – a XXVII. Gyógyszerész Bálról

A közelgő gyógyszerész bál kapcsán dr. Sándor Csabával, a szervezést végző Békéshelp Kft. ügyvezetőjével beszélgettünk.

 

– Elkezdődött a báli szezon, úgy tűnik, a gyógyszerészek se hagyják figyelmen kívül ezt az időszakot. Az idei báluk a „Visszatérünk!” mottó alatt szerveződik. Miért?

– Idén újra, immáron XXVII. alakalommal kerül megszervezésre az országos gyógyszerész bál. A COVID alatt sajnos nem tudtuk ezt megtenni, de most újból lehetőségünk nyílt erre. Visszatérünk! – a XXVII. Gyógyszerész BálrólFontosnak tartjuk, hogy ne csak a különféle online felületeken keresztül, hanem személyesen is együtt tudjunk lenni, hogy ismerkedhessünk egymással, és hogy jól érezhessük magunkat. A gyógyszerész bálokat évek óta a Békéshelp Kft. szervezi, az MGYK elnöksége idén is ránk bízta ezt a feladatot.

– Már-már megszokott, hogy az egyes bálok meghatározott tematikájúak. Idén mi lesz a téma?

– A 70-80-as évek diszkó korszaka lesz a központi téma. A kollégák részéről jelentkezett az igény arra, hogy ezt a korszakot jelenítsük meg. Napjainkban virágoznak a retro bulik, valami hasonlót próbálunk szervezni mi is.

– Kérem, avasson be a további részletekbe is!

– Új helyszínen kerül sor minderre, a Stefánia Palota várja a részvevőket. Szerencsére nagyon sok támogatónk van, és a támogatás nagyságára tekintettel lehetőséget láttunk arra, hogy a 35 éven aluli kollégák részvételi díjának a felét elengedjük. A korábbi éveknek megfelelően tehát ismét lesz kedvezményes belépő.

– Maradjunk még a kedvezménynél! Nem érte Önöket az a vád, hogy a Kamara pénzét „szórakoztatásra” költik?

– Szeretném mindenki figyelmét felhívni arra, hogy a kedvezményre fordított összeg nem a Kamara, hanem a Békéshelp Kft. költségvetését terheli. A támogatások ezt lehetővé teszik.

– Mit lehet még tudni a bál főbb részleteiről?

– Az est ceremónia mestere dr. Tátrai Tibor lesz – minden bizonnyal sokan ismerik őt. Rajta keresztül profi diszkós szórakoztatja majd a bálozókat. A vacsorával, illetve az étkezésekkel kapcsolatban fontos elmondanom, hogy nagy figyelmet fordítottunk arra, hogy a különböző étkezi szokásoknak megfelelően mindenki megtalálja a nekivalót. A svédasztal mellett, reményeink szerint, senki se marad éhen. Az est folyamán korlátlan italfogyasztásra van lehetőség – fehér, vörös és rozé borok közül lehet választani. De természetesen – más jellegű igény esetén – cashbár is a vendégek rendelkezésére áll. Idén is lesz fotósarok, ahol a báli emlékek megörökítésére nyílik lehetőség, és ahol a kornak megfelelő díszlet várja az érdeklődőket.

– Milyen szállás lehetőségek közül lehet választani?

– Már korábban jeleztük a kollégák felé, hogy a Stefánia Palotában ugyan nincs lehetőség szállásra, de környék szállodáiban igen. Remélhetőleg ez nem okoz gondot, hiszen kb. 1 km-es körzetben találhatók hotelek, így mindenki tud igényeinek megfelelő szálláshelyet találni. Felhívtuk a figyelmet, hogy önállóan kell a foglalásokat intézniük.

Mindenkit szeretettel várunk, különös tekintettel a fiatal kollégákra! Ugyanakkor szeretnénk, ha a területi szervezetektől is minél többen eljönnének. Tudunk már olyan megyéről, ahonnét valaki az egész családjával érkezik. Jó lenne, ha minél többen lennénk és mind az idősebbek, mind a fiatalabbak  számára is jó hangulatban teljen az este.

B. Zs.

A további részletekről itt olvashat és a Jelentkezési lapot is itt találja.

Arany fokozatú támogató
Goodwill Pharma Nyrt.
Ezüst fokozatú támogatók
BENU Magyarország Zrt. 
Hungaropharma Zrt.
Meditop Gyógyszeripari Kft. 
Novodata Számítástechnikai Zrt.+Lx Line Kft.  
Phoenix Pharma Zrt.
Bronz fokozatú támogatók
Csanád Pharma Gyógyszer Kereskedelmi Kft.
ExtractumPharma Zrt.
Viridis Pharma Gyógyszernagykereskedelmi Kft.  
Támogatóink
Atasi Team Kft.
Bioextra Zrt.
Fejér vármegyei szervezet (MGYK)
Galenus Gyógyszerészeti Lap- és Könyvkiadó Kft.
Hajdú-Bihar vármegyei szervezet (MGYK)
HC Pointer Kft.
Komárom-Esztergom vármegyei szervezet (MGYK)
Zala vármegyei szervezet (MGYK)  

 

 

 

2018-2024 © MAGYAR GYÓGYSZERÉSZI KAMARA
hírlevél