Kapcsolat
H-1068 Budapest, Dózsa György út 86/b.
Tel.: (+36-1) 351-9483, (+36-1) 413-1924,
Fax: (+36-1) 351-9485
E-mail: hivatal@mgyk.hu Hivatali kapu: MGYK
KRID azonosító: 338169369(fu)
Web: www.mgyk.hu
Nyomtatható változat
2008. április 17.
Honlapköszöntő
Kedves Kolléganők! Tisztelt Kolléga Urak! Tisztelt Honlaplátogatók! Tisztelettel és szeretettel köszöntöm tagságunkat, a kamarai tagsággal nem rendelkező gyógyszerészeket és a látogatókat a Magyar Gyógyszerészi Kamara új honlapján.

A honlapot hónapok óta tartó előkészületek után indítjuk el, bár a fejlesztésre szűkös anyagi körülmények között szántuk rá magunkat. A döntést ugyanis több tényező motiválta.

A régi honlap karbantartására, fejlesztésére – forráskód hiányában – a jelenlegi kamarai vezetésnek nem volt lehetősége. Rendszeressé váltak a szerver leállásából fakadó üzemzavarok és alkalmatlanná vált a honlap arra is, hogy a Kamara vezetőségének és Hivatalának elvárásait ki tudja szolgálni, illetve tagjaink igényeit képes legyen kielégíteni. Az új technikai lehetőségek az eddiginél sokoldalúbb szolgáltatások nyújtására teremtenek lehetőséget. Bízom abban, hogy a honlap szerkesztői az új lehetőségeket képesek lesznek a tagság tájékoztatására eredményesen alkalmazni.

Tagságunk jogosan kéri, hogy a tagdíjbefizetésekből fenntartott honlap szolgáltatásainak igénybe vétele során az eddiginél több előnyt élvezhessenek a tagsági viszonyukat meg nem újító kollégáinkkal, illetve a honlapra látogató érdeklődőkkel szemben. Másfelől olyan információkat és szolgáltatásokat is igényeltek, amelyeket a régi honlapon már nem voltunk képesek nyújtani.

Az új honlap kialakítása során igyekeztünk mindazokat az értékeket átmenteni, melyek miatt kollégáink a honlapot megszerették. Az új honlap készítésével párhuzamosan kezdtük meg a Kamara információs rendszerének megújítását is. Ennek egyik első eleme a hetenkénti Hírlevél elindítása, melyet minden olyan tagunknak eljuttatunk, akinek e-mail címével a Hivatal rendelkezik. A Hírlevél címlistájára felkerüléshez szükséges teendőkről honlapunkon tájékozódhatnak.

Kérek mindenkit, fogadja szeretettel megújított honlapunkat.

Üdvözlettel:

Horváth Tamás

elnök

2018-2024 © MAGYAR GYÓGYSZERÉSZI KAMARA
hírlevél