Kapcsolat
H-1068 Budapest, Dózsa György út 86/b.
Tel.: (+36-1) 351-9483, (+36-1) 413-1924,
Fax: (+36-1) 351-9485
E-mail: hivatal@mgyk.hu Hivatali kapu: MGYK
KRID azonosító: 338169369(fu)
Web: www.mgyk.hu
Nyomtatható változat
2021. július 09.
Együttműködés a Mediaworks és a Kamara között

Együttműködés a Mediaworks és a Kamara közöttA Kamara elnökségének július 8-i ülésén együttműködési megállapodást kötött a Mediaworks Hungary Zrt. és a Magyar Gyógyszerészi Kamara. A megállapodást a Mediaworks részéről dr. Szabó László elnök-vezérigazgató, a Kamara képviseletében dr. Hankó Zoltán elnök írta alá.

A Mediaworks „társadalmi felelősségének és küldetésének keretei között” az általa, illetve cégcsoportja által kiadott print és online kiadványokban és egyéb médiatermékekben rendszeresen lehetőséget biztosít a Kamara „közérdekű és a közjót, a közegészségügy fejlődését, az egészségkultúra minél magasabb fokú megvalósulását szolgáló” céljai és feladatai gyakorlati megvalósításához. A Kamara a lehetőséggel többek között a gyógyszerészet bemutatása, az e-egészségügyi alkalmazások, a gyógyszerrendelési és kiváltási szabályok, valamint az ezek változásához kapcsolódó ismeretek átadása, a gyógyszerhasználati adherencia növelése, a lakosság egészségtudatosságának fejlesztése és a gyógyszertárak népegészségügyi programokban való részvételének elősegítése érdekében kíván élni.

A megállapodás aláírásához kapcsolódóan dr. Szabó László elnök-vezérigazgató elmondta, hogy a Mediaworks egyik fontos küldetése a lakosság egészségtudatosságának növelése és a gyógyszerek használatával kapcsolatos „hiteles tájékoztatás”, dr. Hankó Zoltán kamarai elnök pedig azt hangsúlyozta, hogy az együttműködés alkalmas lehet arra is, hogy a gyógyszerészek munkáját és a gyógyszerészi hivatás küldetését az eddiginél jobban tudják bemutatni a társadalom számára.

2018-2024 © MAGYAR GYÓGYSZERÉSZI KAMARA
hírlevél