Kapcsolat
H-1068 Budapest, Dózsa György út 86/b.
Tel.: (+36-1) 351-9483, (+36-1) 413-1924,
Fax: (+36-1) 351-9485
E-mail: hivatal@mgyk.hu Hivatali kapu: MGYK
KRID azonosító: 338169369
Web: www.mgyk.hu
/magyargyogyszereszikamara
Nyomtatható változat
2018. március 26.
Hogy tanulhassunk egymástól… – A területi elnökök fórumáról

A Vándorgyűlés pénteki napján az országos elnökség és a területi szervezetek elnökei közös fórumot tartottak, ahol a megyei elnökök beszámoltak szervezeteik tevékenységéről.

Hogy tanulhassunk egymástól…  – A területi elnökök fórumáról„A most induló szakmai rendszerváltás… a területi szervezetekre az eddigieknél is nagyobb feladatokat ró: a Kamara életében egyre hangsúlyosabbá kell válnia a területi szervezetek tevékenységének” – írja dr. Hankó Zoltán a Vándorgyűlésre kiadott, a területi szervezetek 2017-es tevékenységét bemutató füzetben. Noha évek óta tartó gyakorlat, hogy a területi elnökök beszámolnak szervezeteik tevékenységéről a Gyógyszerész Köztestületi Napokon, valamint a 2017. novemberi összejövetelen is elhangzott egy összegző beszámoló, azonban időhiány miatt nem volt lehetőség arra, hogy a megyék külön-külön is beszámoljanak munkájukról. E hiány pótlására szolgált a kiadvány, amely alapjául az egyes megyék írásos beszámolói szolgáltak (19 megye küldte el összefoglalóját).

Hogy tanulhassunk egymástól…  – A területi elnökök fórumárólA fórumon – amely dr. Brezanóczy Ferenc, a Területi Elnökök Értekezlete (TEÉ) elnöke és dr. Nyíri László, a TEÉ alelnöke moderálásával került megrendezésre – lehetőség nyílt arra, hogy az egyes területi szervezetek vezetői egyenként is megismertessék tevékenységeiket a jelenlévőkkel, pontosabban kiegészítsék mindazt, amit írásos beszámolóikban közzétettek. E lehetőséggel minden megyei vezető élt is. „Nagy szükség van ezekre a beszámolókra azért, hogy tanulhassunk egymástól” – fogalmazott dr. Brezanóczy Ferenc.

A kiadvány – amit minden részvevő megkapott – a beszámolókon túl az országos elnökség és a területi szervezet munkakapcsolatába is betekintést nyújt – mondta dr. Nyíri László. „Nagyon jó kezdeményezés volt a területi szervezetek bevonása a Kamara munkájába. Egyre jobban támaszkodik az elnökség a megyei elnökök véleményére, egyre inkább figyelembe veszik határozatainkat” – hangsúlyozta az alelnök.

 

mgyk.gyh

Fotó: dr. Nagy Vilmos 

Hogy tanulhassunk egymástól…  – A területi elnökök fórumáról

 

 

 

2018-2021 © MAGYAR GYÓGYSZERÉSZI KAMARA
hírlevél