Kapcsolat
H-1068 Budapest, Dózsa György út 86/b.
Tel.: (+36-1) 351-9483, (+36-1) 413-1924,
Fax: (+36-1) 351-9485
E-mail: hivatal@mgyk.hu Hivatali kapu: MGYK
KRID azonosító: 338169369(fu)
Web: www.mgyk.hu
Nyomtatható változat
2010. január 30.
Köszöntő

KöszöntőKedves Látogatónk!

Habent sua fata libelli. Terentius óta tudjuk, hogy a könyveknek megvan a maguk sorsa, ami sokszor ugyanolyan izgalmas, kalandos, mint az emberiségé. Az információs technológián alapuló kommunikáció korában a tájékozódás lehetőségei messze túlhaladták a nyomtatáson alapuló kultúra határait, és soha nem látott módon változtak meg, bővültek ki.

Olyannyira, hogy ma már a honlapoknak is megvan a maguk sorsa: a miénk most esett át egy jelentős átalakításon.

A honlap fejlesztésével kettős célunk volt. Az egyik az, hogy a korábbinál több, hasznosabb információt és szolgáltatást tudjunk nyújtani, mind a szakmai közönségnek, mind pedig a honlapra látogató érdeklődőknek. A honlapot használók eltérő igényeinek megfelelően leválasztottuk a csak a gyógyszerészek érdeklődésére számot tartó részeket az általánosabb és közhasznú információktól. Fontosnak tartottuk, hogy a gyógyszerészkollégák hozzájussanak a kamara és szervezetei munkájával kapcsolatos, minden lényeges információhoz, és tanácsot, útbaigazítást kapjanak napi munkájukhoz, a jogszabályok, az előírások változásaiban való eligazodáshoz. A hasznos tudnivalók mellett azt is fontosnak tartjuk, hogy a belső fórumokon a kamarai tagok a hivatás kérdéseit, témáit megvitathassák, és az ilyen eszmecserékben alakuljon, formálódjék a szakmai közvélemény.

Elképzelésünk szerint a honlap nem más, mint egy virtuális dolgozószoba, ahol minden kézre áll a munkához, a tájékozódáshoz és az elmélkedéshez. Foglaljon hát helyet, Kedves Olvasó, és lapozgassa kedvére a honlap oldalait. Hasznos időtöltést kívánunk!

dr. Horváth Tamás

elnök

 

2018-2024 © MAGYAR GYÓGYSZERÉSZI KAMARA
hírlevél