Kapcsolat
H-1068 Budapest, Dózsa György út 86/b.
Tel.: (+36-1) 351-9483, (+36-1) 413-1924,
Fax: (+36-1) 351-9485
E-mail: hivatal@mgyk.hu Hivatali kapu: MGYK
KRID azonosító: 338169369(fu)
Web: www.mgyk.hu
Nyomtatható változat
2022. november 18.
Online egészségkommunikáció - térítésmentes tanulmány - Szinapszis
Tisztelt Partnerünk!
A lakossági egészségügyi tájékozódási szokások, valamint az egészséggel, betegséggel kapcsolatos internetes információszerzési trendek régóta a Szinapszis kiemelt kutatási témái közé tartoznak. Az elmúlt több mint tíz év során számos tanulmányunk jelent meg ezen témákról, amikkel támogattuk gyógyszeripari ügyfeleinket.
Ezek sorába tartozik legújabb, Online egészségkommunikáció című tanulmányunk, melyet szeretnénk a figyelmébe ajánlani.

Ebben áttekintést nyújtunk az egészségügyi tájékozódás volumenéről, csatornáiról, az egészségportálokról és egyéb tartalomszolgáltatókról, a látogatókról és a látogatói érdeklődés irányairól, mindezt összefüggéseiben elhelyezve. Szándékunk, hogy a különböző adatforrások és empirikus mérések felhasználásával minél teljesebb képet mutassunk az egészségügyi kommunikáció egészéről, annak a nem mért vagy nem hozzáférhető szegmenséről, "szürke zónájáról" is. Az anyag terjedelme: 50 oldal.

 

A tanulmány térítésmentesen letölthető innen.

 

Bízunk benne, hogy érdekesnek találja a fenti témákat és hasznosnak ítéli a tanulmányt. Amennyiben kérdései merülnek fel, szívesen állunk rendelkezésére, konzultáljunk! Örömmel várjuk visszajelzését.

Tisztelettel,
Szinapszis Piackutató és Tanácsadó Kft.
A Quercus cégcsoport tagja
2018-2024 © MAGYAR GYÓGYSZERÉSZI KAMARA
hírlevél