Kapcsolat
H-1068 Budapest, Dózsa György út 86/b.
Tel.: (+36-1) 351-9483, (+36-1) 413-1924,
Fax: (+36-1) 351-9485
E-mail: hivatal@mgyk.hu Hivatali kapu: MGYK
KRID azonosító: 338169369(fu)
Web: www.mgyk.hu
Nyomtatható változat
2023. október 11.
Teniszkupa immáron gyógyszerészeknek is

Teniszkupa immáron gyógyszerészeknek is13. alkalommal rendezték meg az eredetileg orvosok számára kiírt országos páros teniszversenyt, amelyen idén immáron második éve gyógyszerészek is részt vehettek. A versenyen dr. Molnár Róbert debreceni gyógyszertárvezető szakgyógyszerész harmadik helyezést ért el.

Az október 7-én tartott Protexin Orvos és Gyógyszerész Páros Teniszkupa helyszíne ezúttal is a Feneketlen tó melletti Park Tenisz Klub volt, ahol kellemes környezetet és a kiváló minőségű salakos pályák várták a versenyzőket.  A helyszínt, a vendéglátást Vitaminkosár Kft. biztosította.

A verseny egyrészt kellemes kikapcsolódást jelentett az orvosok és gyógyszerészek számára, másrészt kiélezett, látványos mérkőzéseket a nézők számára. Az időjárás idén is kegyeibe fogadta a szervezőket és a résztvevőket. szép napos időben az eddigi évekhez hasonlóan mind a versenyzők, mind a nézők nagyon jól érezték magukat. A rendezvényen több mint 70 teniszező orvos, gyógyszerész vett részt, és szép számmal voltak nézők is. A legidősebb játékos 84 éves, a legfiatalabb – egy orvostanhallgató – 19 éves volt.

A legtöbb induló a férfi párosban volt, így korosztály szerint három kategóriára osztották a versenyzőket. Dr. Molnár Róbert debreceni gyógyszertárvezető szakgyógyszerész idén indult először, egyedüli gyógyszerészként a szintén debreceni ifj. dr. Vinnai Gyula rezidens orvos partnereként, a fiatalok kategóriájában. Erős mezőnyben, háromból három csoportmeccset megnyerve, csoportelsőként jutottak tovább, és a későbbi győztes ellen maradtak alul az elődöntőben.

Remélhetőleg ezzel a kis hírrel más gyógyszerész is kedvet kap a jövőben a versenyen való induláshoz!

mgyk.gyh

 

 

2018-2024 © MAGYAR GYÓGYSZERÉSZI KAMARA
hírlevél